צריך עזרה

צריך עזרה

יש לי בעיה ובאמת מקווה שתעזרו לי עשיתי טסט פנימי ב 4/12 ועברתי והוא אמר לי שאני נוהגת טוב מאד ובקש מהמורה שלי רק לחזור על חינה במקביל וזה הוא אחר כך התחלנו לעשות בחינות ומתכונות אז הפסקתי ללמוד חזרתי ב 27/12 עשיתי שעור והוא הלך ממש גרוע טעיתי טעויות שמעולם לא טעיתי הילוך שלישי במקום חמישי ירידה להילוך ראשון מוקדם יחסית ובכיכר השתמשתי בבלמים ולא שמתי הילוך ראשון (חח רכב רוטט) טעויות שמכשילות אבל בגלל חוסר ביטחון וריכוז . עוד שבוע יש לי טסט ראשון אבל איבדתי את הביטחון העצמי וכל כך מפחדת המורה שלי בחופש וחוזר יום לפני הטסט שלי . מה אני יכולה לעשות !!!! ורוצה לעבור טסט ראשון !!!!!! צריך עיצה או מה שהוא ואיך אפשר להתגבר על טעויות כאלה ? תודה

אף אחד לא יכול להכריח אותך

לעשות טסט. את יכולה להגיד שאת לא רוצה לגשת לטסט בתאריך שנקבע ולעשות עוד קצת שיעורים עד שתקבלי בחזרה את הבטחון העצמי ותרענני את הזכרון קצת. עצה אישית שלי, אם את לא מרגישה מוכנה אל תגשי לטסט בתאריך שנקבע לך. סתם תשלמי כסף ותלכי עם בטחון בתחתונים. תגידי שאת לא מרגישה מוכנה, ושאת רוצה לקחת עוד כמה שיעורים כדי להתאפס על עצמך וכשתרגישי שאת מוכנה תבקשי מהמורה שלך תאריך לטסט. לילה טוב ושנה טובה

למעלה