צריך עזרה..

Shelger21

New member
צריך עזרה..

אני מצטער ליפול עליכם ככה כל הזמן אני באמת לא יודע למי עוד אפשר לפנות, אני תקוע בין הפטיש לסדן, לא יודע מה לעשות.. כל כך כיף לי איתה אני אובד עצות.. אני רוצה להגיד לה "אני אוהב אותך", "לא רוצה לעזוב אותך", "תישארי עוד קצת" אבל לא יודע לאיזה תגובה לצפות..אני איתה, נהנה, מקווה שהיא נהנית, ולא יודע מה היא מרגישה באמת.. הכי אני רוצה זה לשאול אותה אם היא נמשכת אליי פיזית..אני כל הזמן מחמיא לה שהיא נראית מדהים, אני באמת חושב שהיא נראית מדהים..אבל לא מקבל מחמאות בחזרה..למה? אם אין משיכה פיזית למה היא איתי בכלל? או שזאת הצורת התנהגות שלה? לא להגיד לי את זה? אם אני אשאל אותה "איך את חושבת שאני נראה, את נמשכת אלי פיזית בכלל?" זה פשוט אדיוטי לחלוטין הרי כל תשובה לא תספק אותי, אם היא תגיד "אתה נראה מעולה" אני אחשוב שזה בגלל ששאלתי ואם היא תגיד "לא יודעת..בסדר" אני בכלל ארצה לקבור את עצמי.. אני איתה לא יותר מדי זמן, הכי כיף לי בעולם איתה, מרגיש על גג העולם.. מרגיש שאני מכיר אותה הרבה יותר מסתם כמה שבועות, רוצה לעבור לשלב הבא, רוצה להתחייב שלא נצא עם אחרים, שהיא תדע שאני שלה -ורק- שלה.. רוצה שהיא תהיה שלי ורק שלי.. לא רוצה לעבור את הגבול ולא רוצה להלחיץ אותה אבל אני חייב להגיד לה כמה שהיא חשובה לי.. מה אני עושה? אני מה זה מצטער שאני נופל עליכם..באמת שאין לי למי לפנות..חברים שלי בטח ובטח שלא יכולים לעזור לי הם פשוט לא רציניים בקטעים האלה, ומשפחה? ממש..אני לא מתכוון לשתף בזה את אחי.. איך אני יוצא מזה? אני רוצה לשלוח לה כל בוקר הודעה כמה שהיא יפה..וואי כמה שהיא יפה :(

smdar1

New member
היי אל תרגיש לחוץ אם לא תשאל לא תדע

תשאל תראה מה תענה תראה אם עונה ניראה מעולה אל תרגיש רע כניראה שיש לך סיכיוי תשאל מה חושבת עלייך ומה חושבת עליכם בתור יחדד כזו תשאל ותעתדכן אל תיתבייש או תפחד ככה שתהיי זקן לא תגיד אם אולי וכאלה:)

Bassיסט

New member
יש כמה צורות...

במידה ואתה רוצה להגיד לה את זה אתה יכול לנסח לך שיטות להגיד את זה ולפתח על זה שיחה... לדוגמא: שאתה נותן לה מחמאה והיא אומרת תודה או כל דבר אחר... תנסה לזרם עם זה בקטע של "מה? גם אני חמוד? וואי תודה לא היית צריכה" אפילו אם היא לא אמרה את זה... היא תבין את העניין ואז היא בטח תגיד לך שגם אתה חמוד או משהו כזה. אז תשאל "באמת?" או "את באמת חושבת ככה?" לא יודע זה מה שאני הייתי עושה... או שמצד שני אוליי השאלה הזאת לא אמורה להיות כל כך מטרידה הרי היא איתך ואתם נהנים ככה אז מה הבעיה שתמשיכו ככה הרי אתם בהתחלה יחסית אז תן לזמן לעשות את שלו ומן הסתם היא תביא את זה מעצמה ברגע שתהיו יותר קשורים אחד לשני... מקווה שעזרתי ולו בקצת...

Shelger21

New member
תודה..אני מניח

ניתן לזמן לעשות את שלו אני חושב..ושהרגע יגיע אני אלך על הטקטיקה ההפוכה והשאלה העקיפה.. אני בכלל לא יודע למה אני מעלה את כל הדילמות שלי פה, לא יודע מה אני מנסה להשיג מזה.. אבל תודה. בעזרת השם תמיד יהיו לי כאלה צרות של עשירים, בע"ה..

Bassיסט

New member
תכלס צרות של עשירים...

אבל בעיות זה בעיות מקווה שעזרתי...

תגובה

אל תתרכז במשיכה הגופנית, אלא בחלק הרגשי של האהבה. אם טוב לכם ביחד והיא טובה ונעימה אליך, היא כנראה אוהבת וכדאי להמשיך. יפה מצדך אם תחמיא לה על יופיה, כל זמן שיהיה אמתי.

נ ט ע 9 1

New member
לא בטוח שהיא תענה בכנות..

כי זה קצת(כלומר הרבה..) מגעיל לומר לבנאדם את האמת בפנים..(לפחות בנוגע למשיכה) אתה מצפה שהיא תאמר לך שהיא לא נמשכת אלייך?... אם אתם דיי בתחילת הקשר אז אם היא נמשכת היא תגיד שהיא נמשכת ואני חושבת שגם אם לא, אז היא תגיד שהיא נמשכת... אני לפחות עשיתי את הטעות הזו של חיי פעם 1.. ולא מתכוונת לעשות אותה שוב.. זה הכי חוסר טאקט בעולם לומר דבר כזה לבנאדם... אני מקווה שהיא מלאת טאקט.. אל תדאג.. אתה תבין את התשובה לבד אחרי כמה זמן...

למעלה