צריך עזרה..

elena20

New member
יש סרט מדהים, שרוב האנשים לא

מכירים,אבל זה הסרט הכי רומנטי שראיתי אי פעם, קוראים לו "במקום הזה" סרט אמריקאי משנת 99-2000 אם אני לא טועה,תהנו

אם גם אני לא טועה, זה כמעט כמו הסרט

סיפור אהבה בלתי נשכח. במקרה שניהם היו שבוע שעבר בטלויזיה והאמת, בשביל מה שהוא מבקש אני לא חושבת ששניהם מתאימים...
לשני הסרטים למטה . . . . . . . . . . . בשניהם אין סוף טוב והבחורה מתה, זה לא נראה מתאים כ"כ..

elena20

New member
כן,../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif אבל

זה סיפור אהבה מדהים,הסרט עם מנדי מור הוא יותר מדי קיטשי,הוא סרט לנוער כזה,אני חושבת ש"במקום הזה" פונה לקהל יותר בוגר,למרות שגם שם הגיבורים הם בני נוער,אבל לא יודעת,התחברתי יותר ל"מקום הזה" אולי זה בגלל השיר ההמדהים שיש בסוף
,אחרי הסרט הזה בכיתי במשך איזו שעה,היא גם אומרת שם משפט שעושה לי עד היום צמרמורת "יש אנשים שחיים כל חייהם ולא חווים אהבה אמיתית,אבל אני חייתי את חיי ואני מאושרת כי זכיתי לאהבת אמת" זה לא מדויק אבל זה הרעיון הכללי,הרעיון של הסרט הזה בעיניי הרבה יותר רומנטי מאשר ב"סיפר אהבה בלתי נשכח"

elena20

New member
אממ..../images/Emo58.gif

וזה שהיא מתה בסוף זה אומנם עצוב,אבל הסיפור עצמו כל כך מדהים שלדעתי שווה לראות את זה,חוץ מזה ככה הוא יוכל לנחם אותה כשהיא תבכה בסוף,ינגב לה את הדמעות ויחבק אותה

Shelger21

New member
אוחחח

אתם עושים לי חשק לראות את הסרט הזה למרות שבחיים לא שמעתי עליו.. מה השיר ד"א בסוף שהוא כל כך מדהים? את השירים האלה אני הכי אוהב והכי מתחבר אליהם..להכיר שיר בסרט מצויין ולהתאהב בו בגלל הסרט ורק אחר"כ בגלל שהשיר כל כך מדהים אחחח בא לי לחבק אותה ולא לעזוב, אוייי שלא ייגמר בחיים..בחיים

elena20

New member
וואיי אתה כזה חמוד,השיר הוא של

ג'סיקה סימפסון וניק לאשיי where are you' בהצלחה, תספר אחרי זה איך הלך.

Shelger21

New member
נשמע כמו שיר טוב

אני אוריד אותו.. חיפשתי מידע באינטרנט על הסרט הזה אבל לא מצאתי כלום.. יש למישהו אולי פרטים קצת? כמו שנה, שחקנים ראשיים?

פרטים

באנגלית- here on earth שחקנים- כריס קליין (אמריקן פאי), ג'וש הארטנט, לילי סובייסקי (אף פעם לא התנשקה)

לא לדעתי

סיפור אהבה בלתי נשכח הוא ממש לא לנוער הוא עמוק מדי וממש לא רגילהוא מראה מזאת אהבה אמיתית לא משנה מה קורה בחיי הזוג

נועה2004

New member
איך להיפטר מבחור ב10 ימים, אישה יפה

וגם רומיאו וג'ולייט.. לדעתי "איך להיפטר מבחור ב10 ימים" זה סרט מושלם למטרה שלך

למעלה