צריך עזרה..

Shelger21

New member
צריך עזרה..

הולך לראות סרט עם ה-בחורה.. בדיוידי, במיטה..מתחת לפוך.. אני רוצה סרט הכי רומנטי בעולם שנתחבק כל הסרט אוחחח אני אוהב את הסרטים הקיצ'יים האלו.. גם היא אוהבת.. אני צריך המלצה.. ואני יודע שכאן זאת הכתובת.. מי אם לא אנשים כמוכם שאוהבים רומנטיקה.. יש לכם המלצות בשבילי? שיהיה רומנטי.. סרט של פוצי מוצי, שהסוף ידוע מראש.. שהכל אהבה ופוצי מוצי..אוחחח תודה..

yulinka

New member
50 הדייטים הראשונים שלי

אני אישית בוכה כל פעם בסוף הסרט :) כל פעם!!

Shelger21

New member
*50 דייטים ראשונים

אחלה סרט, אבל באמת שראיתי אותו יותר מ10 פעמים..

Shelger21

New member
נשמע נחמד

מאיזה שנה זה בערך? יש שחקנים מפורסמים? הייתי רואה טיטניק אבל זה 3 וחצי שעות..זה ה-מ-ו-ן

ארטיק 22

New member
אם הבנתי אותו נכון

הוא התכוון ל LOVE STORY והסרט הוא משנת 70' בכיכובם של ריאן אוניל ואלי מק'גרו. סרט מצויין שהותיר בי דמעות בסופו

טעות

סיפור אהבה בלתי נישכח זה סרט עם מנדי מור הוא בין הסרטים היותר חזקים שראיתי בדרמות לכן הוא גם סרט הדרמה היחיד שהיה שווה את הכסף וקניתי אותו מקורי

אם את ממש בקטע של גרסאות

אז ככה- יש את an affair to remember - רומן בלתי נשכח, מדהים, רומנטי מרגש לא הפסקתי לבכות בסופו עם דברה קר וקרי גרנט- מדהימים יש את Love story שאת אומרת שלא ראיתי, אבל אם אני לא טועה זו גרסא יש עוד סרט, לא זוכרת מה שמו באנגלית אבל זו גרסה חדשה (כבר לא כ"כ) עם אנט בנינג ועוד מישהו והבנתי שגם זה מרגש ויש את האחרון שבאנגלית זה a walk to remember עם מנדי מור. שחוץ מסוף עצוב אני לא רואה שום דימיון בעלילה

למעלה