צריך עזרה

netmaster1

New member
צריך עזרה

שלום, קודם כל אני חייב להגיד שלא ידעתי שיש פורום לחולי אפילפסיה, אם הייתי יודע אולי הייתי מגיע לכאן קודם. קוראים לי טל ואני בן 19, בגיל 15-16 אובחנתי כחולה אפילפסיה, היו לי 3 התקפים גדולים(מהסוג של התעלפות ל3 דקות פרכוסים קצף וכיו"ב) ומאז אני על 1000 מ"ג ביום של דאפלאפט כרונו. מההתקף השלישי שהיה בגיל 16 ועד היום תודה לאל ולרפואה המודרנית לא היו לי התקפים, הבעיה שלי היא שאני מפחד להפסיק לקחת את הכדורים ולנסות לחזור לחיי השגרה, שני ההורים שלי רוקחים ובכלל כל המשפחה שלי באה מעולם הרפואה, ובין ההורים שלי יש מריבה גדולה לגבי אם להפסיק את הטיפול התרופתי. אני בעצמי גם לא יודע מה לעשות, אני כעת בשירות הצבאי שלי, ובעל רשיון נהיגה ובסה"כ חי חיים נורמלים לחלוטין, ואני מאוד חושש מלאבד את רשת הביטחון הזאת של התרופות ולעבור שנה של אי וודאות שצריך לעבור עד שיודעים אם המחלה נעלמה לה או לא, מצד שני אני גם דואג מהנזק ארוך הטווח שיכול להיות מהשימוש בתרופה. אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד. טל.

חייםלוי

Member
מנהל
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אנחנו לא רופאים וגם ההורים שלך מי שמחליט להפסיק נטילת תרופות הוא רק נוירולוג מומחה. ייתכן מאד שאתה מאוזן לגמרי רק בזכות התרופה שאתה לוקח ולא משום שהבראת כבר. אם אתה חי חיים נורמלים לגמרי עם התרופה למה להפסיק? אני באותו מצב כבר שנים רבות והחלטתי שאני לא אפסיק בגלל החשש שאתה מצביע עליו. אם המצב יציב והכל בסדר למה לקלקל? אבל זאת דעתי בלבד.

הי

יש סוגים שונים של אפילפסיה. אתה צריך לברר, מה הסוג שלך. יש סוג בשם JME, שהוא די נפוץ בפורום, שבו יש המלצה ברורה לא להפסיק. באחרים , לכול סוג יש את הסיכוי שלו. מקובל שאם הסיכוי הוא 60% להצלחה, מנסים.

למעלה