צריך עזרה

אבישיaa

New member
צריך עזרה

שלום חברים , רציתי להתיעץ אני מטפל ברפואה סינית וחזרתי לא מזמן משהות דיי ארוכה בסין, שם למדתי רפואה סינית עם דגש על רפואת ילדים. אני רוצה לפתוח מרפאה שתעסוק בעיקר בילדים ואני מנסה לחפש דרך להגיע לקהל היעד שלי שהם ההורים לילדים. חשבתי לגשת לדוגמא למקומות של חוגים לילדים או בגנים ולבקש מהמזכירות להציב שם פרוספקט על רפואה סינית בטיפול בילדים, אבל אני עדיין מחפש רעיונות. אני דיי לחוץ בכסף כך שאני פחות מעדיף לעשות פרסומות בירחונים וכדומה למרות שזה גם אופציה. אני מעדיף יותר לגשת למקום, להציג את עצמי ולהשאיר חומר כתוב.... אשמח לרעיונות תודה רבה אבישי

maysar

New member
רעיון

אתה יכול להדפיס את החומר הכתוב עם כותרת מושכת עין ולדוור בסביבת המגורים הרלוונטית.לנצל את השלכת ולכתוב על העלים (בהצמדת פוסט איט) רפואה טבעית לילדים. ולהצמיד למכוניות שמביאות את הילדים לגן או לבתי הספר

עמית@

New member
כדאי לפתוח גם פורום שאלות/תשובות

באתר רפואי. לגלוש בפורומים של הורים ולענות על שאלות בתחום ההתמחות שלך, אבל בלי להיות אגרסיבי.. רק אינפומטיבי - זה מאוד יעיל.

נאוה צודקת ותוכל לעשות את הבדיקה

בפרוספקט שתחלק להורי ילדי הגן כשהם מביאים או מחזירים את ילדיהם בבוקר ואחר הצהריים. אתה מעביר לכל ההורים אישית ותקבל תגובה כאחוז מכמות חלוקתך, גם תלוי באיכותהפרוספקט שתכין, לפי חוק המספרים.

shedonYaar

New member
רפואת ילדים בסינית

כהורה (שלא ניסה בעצמו) נשמע לי מפחיד קצת. גם ככה רפואה סינית כוללת עדיין חסמים רבים לחלק גדול מן האוכלוסיה ובוודאי להורים, כך שלילדים אתה מדבר על משהו מאוד מורכב שיווקית. אני מסכים עם נאווה שהגדרת השוק בעייתית, ולא בגלל שהוא לא קיים (הרי יש הרבה הורים פוטנציאליים) אלא בגלל החסם של "ניסוי" על ילדים. היינו הורה שלא התנסה בחוויה חיובית עם רפואה סינית בוודאי שלא "ינסה" זאת על ילדו. לכן, בעיקר בתקציב מוגבל (בו אין לך יותר מידי כסף לבזבז על חינוך מחדש של הורים) צמצם את קהל היעד להורים אשר התנסו כבר בחווית הרפואה הסינית (בתקווה שהתנסותם היתה חיובית) ופרסם דווקא להם - נהנתם - הביאו את ילדכם. אחרי שאתה יודע טוב יותר מיהו קהל היעד נשאר למצוא את המדיה שמגיעה אליו, וזה לא גנים. זה אולי מרפאות אלטרנטיביות, אולי מדיות של צרכני טבע או אחרים, בזה קטונתי, אולי אתה תעלה רעיונות טובים משלי - איפה מסתובבים האנשים האלה, מה הם קוראים, איפה הם מבלים. אגב יש עוד קהל, בעייתי משהו, של הורים לילדים עם מחלות קשות וכרוניות, אשר נואשו מהרפואה האלטרנטיבית, וינסו כל דבר כדי לרפא או אפילו רק להקל על ילדיהם החולים, אבל שם צריך הרבה זהירות וטקט. בהצלחה השדון

עמית@

New member
יש מרפאה אלטרנטיבית לילדים

ברמת אביב, אולי שווה לנסות להשתלב שם.

למעלה