צריך עזרה

boya ka

New member
צריך עזרה

בעבר סבלתי מפחדים שונים ומשונים, היום אחרי הצפות אינסוף, מצאתי כמה מפתחות לאותם פחדים. הבעייה היא שהגוף שלי עדיין טיפש קצת ומצפה לבאות, זתומרת שהעיניים שלי מתכווצות מהר מדי אם משהו זז יותר מהר ממה שציפתי.. קטע מוזר.. סוג של בהלה נראה לי. ועוד משהו קטן, בקשר לפחדים הלא רציונלים, אמונות לא נכונות שהיו לי לגבי דברים עדיין המוח שלי מקשר פעולה מסויימת ומרגיש רתיעה, איך נפתרים מזה לגמרי ?

Tal_Ya_Tal

New member
שלום../images/Emo204.gifboya ka

הדרך להפתר מפחדים -בין אם רציונליים ובין אם לא, היא עבודה של מודעות והתבוננות פנימה, שמובנית בצורה שמשנה את כל תפישת העולם ולא חלקים ממנה. מדובר על שיטת חשיבה, אשר ברגע שהיא מאומצת, כל התובנה משתנה וכך, אין צורך ל'טייח' כל פעם מקום אחר, אלא זה נבנה מחדש שוב ושוב ושוב כי זה מובנה מבפנים ואין צורך להיעזר בדברים חיצוניים. הקורס בניסים עושה עבודה כזאת. על הקורס קרא במדור המאמרים של הפורום. אני מנחה יחידים וקבוצות אינטימיות בעבודת הקורס בניסים L&L TALYA

boya ka

New member
שלום טליה

הדרך לפני נראית יותר ברורה מיום ליום, ישנן עדיין כמה פינות חשופות של ידיעה/חוסר ידיעה, המטרה היא להתקדם קדימה ולצייר את ההווה בדרך יותר כיפית, בצורה שיהיה לי יותר נוח להתקיים בסביבה שלי. מקווה להיפטר מהתחושות המטרידות וחסרות הטעם בחיים שלי, הכיוון חיובי, מאמין שזה רק עניין של זמן.

למעלה