טוב, אז בוא אני אספר לך משהו...
בעגלות אתה יכול לעשות הרבה כסף, אבל אתה גם יכול לסבול נורא, לא להרוויח ובקושי לשרוד (ואף להפסיד). זו השקעה שלך (כרטיסי טיסה, שכר דירה, תשלום על נסיעות וכו') ומצד החברה הם מעסיקים אותך, ובודקים את היכולות. אם אתה לא מפציץ ועושה קופות מטורפות הם אומרים לך 'ביי-ביי' גם אם אין לך לאן ללכת ואיפה לגור. שעות העבודה הן מהבוקר (9 וחצי לפתוח עגלה אחרי ספירות מלאי וניקיון) ולהתחיל להתעלק על אנשים, עד לשעות הערב (8. ושוב, לנקות את העגלה, לספור מלאי ולנעול... משהו כמו שעה). צריך המון אנרגיות. פשוט המון! אתה צריך להיות להיות עירני ובמצברוח טוב כדי לעשות קופות טובות ולא פעם תמצא את עצמך מתרץ את הכשלונות ב'אנרגיות הירודות שעל העגלה' (סווווו בולשיט! זה משפט כל כך חרוש אצל אלו שפשוט ל-א יודעים למכור). אתה צריך להיות כריזמטי, לדעת למשוך לקוחות, לדעת לגרום ללקוחות להישאר... בקיצור - או שיש לך את זה, או שאין לך את זה. אם אתה בחור שאחרי שהוא מוכר למישהי בוץ לפנים ב50 דולר אחרי שטיפת מוח שמרביתה שקרים והמצאות - מרגיש חרא עם עצמו - אז זו ללא ספק ל-א העבודה בשבילך. כפי שאתה רואה, אני לא בעד העגלות. אני עבדתי שם תקופה, הלך לי מצויין, אח"כ הגיעה תקופת השפל ולאחר שעזבתי היו לי בעיות עם המנהלים שלא רצו לשלם לי על שבועיים עבודה עד שהחלטתי לוותר (אבל בסוף אחותי התעקשה וקיבלתי את התשלום). זו עבודה שוחקת, וכל החברים שלי שעדיין עובדים בזה יעידו על כך. קח בחשבון שתקבל רק יום חופש אחד ולא יהיה זמן לבילויים, כי אתה פשוט תהיה עייף מידיי. מה שאני אומרת זה - שאם יש לך אזרחות אמריקאית ואשרת עבודה, הרבה יותר פשוט לעבוד כקופאי באיזה סופר, או למלצר ולעשות המון טיפים ולהרוויח משכורת קבועה, מאשר לחשב שאם תעשה קופה של 1000 דולר ב12 שעות, אתה תקבל 25 אחוז מזה. ולרוב אתה לא תעבור את ה450 (כשמקבלים רק 18-20 אחוז). שיהיה בהצלחה. וזכור, שמבטיחים לכם אמריקה בצבעים אך המציאות ממש לא ככה.