צריך עזרה...

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
צריך עזרה...

ראבקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק מי זה יונתן שפירא
היא רוצה ממנו ילד... היא לא מקשיבה לאמא שלה... היאנ מחזרת אחריו... היא נאבקת עליו... איפה הן הבחורות עם הקוקו והסרפן
מעוף

הנה הקוקו ../images/Emo3.gif

אתה מדבר על איה כורם...זו שכתבה את השיר...אז ככה... לפני שבוע בידיעות אחרונות הייתה עליה כתבה,וכך נאמר שם... יונתן שפירא הוא טייס לשעבר בחיל האויר...ולמה לשעבר?כי הוא שיזם ב-2003 את מכתב הסרבנות של הטייסים... אז הצבא שחרר אותו מתפקידו. איה כורם היא חברתו של יונתן מימי לימודיהם המשותפים בבית הספר למוזיקה "רימון". יונתן הוא אדם אמיתי...חי ונושם. הנה הוא. ותתחיל לקרוא עיתונים

maof

New member
אין לי זמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אבל
מעוף

maof

New member
צ'מעי מותקקקקקקקקק../images/Emo25.gif

בשנת 2003 הייתי עסוק... ועכשיו לעינין עצמו
מותקקקקקקקקק אם אחפש בגוגל לבד...אם אקרא את העיתונים בכל בוקר (או צהרים) מה יעשו החברים שלי
למי אקרא
וחוצמזה למה יש חברים
רק בכדי לשתות מכבי
מעוף

קטי30

New member
ביקשת, הנה במיוחד בשבילך../images/Emo39.gif

"והוא יכול להיות טייס, והוא יכול להיות נווט" "אבל אמא לא הכירה את יונתן שפירא" יונתן שפירא אינו דמות דמיונית, אלא אדם אמיתי - טייס לשעבר בחיל האוויר, שיזם באוקטובר 2003 את "מכתב הטייסים", מכתב סרבנות עליו חתמו כ-20 טייסים וטייסים במיל' בחיל האוויר, שמחו על מדיניות החיסולים של צה"ל. (נכתב ע"י levin) איה כורם למדה יחד עם יונתן שפירא בביה"ס למוזיקה "רימון". נו ...
איך
מה לא עושים בשבילך מעופי
שבת שלום

maof

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo141.gif

לפעמים את לא כל כך קטלנית
מעוף

קטי30

New member
"זכרתי לך חסד נעורייך"../images/Emo8.gif

כן, אבל אל תגלה
בשושו לפעמים הנחמדות פשוט מתפלק'ת לי
וחוץ מזה אתה שאלתָ שאני לא אחקור ואדרוש בספרים (קריא גוגל) בשבילך????? להשאיר אותך כל פ'ם כשאתה שומע בתהייה??? נראה לך ????
שבת שלום מאמי

יערית

New member
זכרתי לך חסד נעורייך../images/Emo25.gif

וואלה את משהו ,נסתרות דרכי קטלנית
ש"ב לך

למעלה