צריך עזרה!

elad3d

New member
צריך עזרה!

הורדתי את פוטבול מנג'ר 2006 העתקתי את הקבצים לתיקיה חדשה במחשב עכשיו יש לי שם שני תיקיות: mac pc ועוד כמה קבצים שלא נמצאים בתוך תיקיה אלא מפוזרים בתוך תקיית mac יש קובץ: instal mac fm2006 ולחצתי ואז שרושם לי: cannot open file: it apperas to be invaild format impage עכשיו אני בטוח שמה שהורדתי הוא טוב כי היו לי 8 משתמשים שהורדתי את זה מהם. הבעיה שאני לא יודע להתקין בבקשה תעזרו לי אני אוהד מושבע של מנג'ר ושיחקתי בכל המנג'רים האחרונים מ- 2003 ואני מת כבר לשחק ב-2006 בבקשה תעזורו לי!

לא בטוח

שמותר לענות למי שמתחיל הודעה ב- "הורדתי את פוטבול מנג'ר 2006". אבל לצורך העניין אני אניח שהורדת אותו מהמדף לפני שהתקנת אותו... אני מנחש שאתה כמו 99.999999% מתושבי ישראל ולכן יש לך בבית PC ולא MAC.

elad3d

New member
נו אז מה עושים?

וברור שהתכוונתי שהורדתי מהמדף! אין לי בכלל תוכנות שיתוף קבצים במחשב! אז אתה יודע איך לעזור לי? על איזה קובץ ללחוץ?

לא יודע בדיוק

אני לא יודע מה הורדת (מהמדף) אבל בגלל שיש לך מחשב אישי PC (כמו לכולנו) אז להתקין משחק שמתאים למחשב מקינטוש (MAC) לא יעזור לך. בקיצור לא יודע מה אתה צריך לעשות, אבל די ברור לי מה אתה לא צריך לעשות. (להתקין משחק מקינטושי). תנסה אולי לחפש קובץ התקנה בתיקיית ה- PC

SiC

New member
אני קניתי

אני אזעזע אותך ואגיד גם שאני אקנה את 2007 :) להשקיע 250 שקל במשחק כזה שווה כל אגורה

למעלה