צריך עזרה..

lyor5

New member
צריך עזרה..

מישהו יודע איפה אפשר להשיג משקפי תלת מימד(משקפים ירוקות אדומות)? כמה זה עולה? והאם יש קומיקסים של תלת מימד?

לא יודע לגבי משקפים אבל...

נעשו ונעשים מדי פעם נסיונות בקומיקס תלת מימד. בכנות - אני לא נפלתי מהתלהבות מאף אחד מהם. נכון לכרגע עולים לי לראש SPAWN תלת מימדי, משהו של AVATAR מהביזארים עם ג'ייסון מיום שישי ה-13 או משהו דומה וכד'. אה, ויש גם חוברת שנקראת הרוקטיר - בעיברית שיצאה שבארץ בשנות ה-70. היא הייתה חוברת תלת מימד שמספרת אדפטיבית את העלילה של הסרט הרפתקאות הרוקטיר. לא משהו בכנות. קניתי אותה בזמנו בצומת ספרים כלשהוא. אני מניח שעוד יש אי שם עותקים של זה. ד"א, שם היו משקפי תלת מימד מצורפות. בהצלחה, עופר.

Hubert Hubert

New member
איך האדפציה של הסרט רוקטיר

יצאה בשנות ה70, כשהסרט עצמו יצא רק ב91?

spidey 82

New member
כך גם אני חשבתי.

הייתה לי את החוברת ההיא כשהסרט יצא. לא זכור לי הסיפור (הייתי ילד), אבל התלהבתי מהגימיק. (זה היה להיט באותה תקופה: אלבום מדבקות של 'אלף' [החוצן, לא הדבר ההוא מפלסטלינה] כשהציורים המלווים אותו היו בתלת מימד. 'סיוט ברחוב אלם' מס' לא-זוכר [נדמה לי 7] שיצא ב-92' למיטב זכרוני לווה גם הוא במשקפי תלת מימד שנועדו עבור סצינה בת 30 שניות לקראת סיום הסרט.)

סיוט ברחוב אלם 6

מדובר בסצינה בסוף הסרט. בערך 10 דקות. על הפנים. גימיק עלוב לסרט עלוב.

spidey 82

New member
אתה בטוח?

לא זכור לי שזה היה ארוך כל כך. הסרט מאוד הפחיד אותי כילד, אבל הגימיק לא היה משהו. מאז לא יצא לי לצפות בו.

בטח יותר משלושים שניות

אולי לא עשר, אבל בטח לא שלושים שניות. ספוילר (לסרט דבילי) אל תשכח שהיא נשארת עם המשקפיים גם אחרי שהיא מתעוררת המחלום ורק כשהיא הורגת את פרדי הראיה הנורמלית חוזרת.

הלכתי לבדוק באוסף - אתה צודק

זה באמת יצא מתישהו בשנות ה-90 והחוברת סתם מרופטת ומסמורטטת, עם סגנון אומנות מיושן והדפסה זולה...
<NOTE TO MYSELF> אני חייב להפסיק לנסות לזכור תאריכי יציאת חוברות בע"פ. האי דיוקים האלו מפילים אותי כל פעם מחדש... <END>

ailag

New member
רגע רגע

חשבתי כל הזמן שזה משקפיים מקטבות, שזה מסובך, אבל אם זה ירוקות אדומות אפשר פשוט להשתמש בנייר צלופן. כל דבר שקוף בגוון ירוק/אדום יעבוד שם. (הידד לכישורי הקריאה שלי) והאמת שקומיקס בתלת מימד יכול להיות אתגר טוב לשרשור ציורים.

lyor5

New member
נראה לי שנייר צלופן לא יעזור ..

בגלל הקימוטים ,אך אם לוקחים שקופית אדומה ושקופית ירוקה ושתי ניירי בריסטול ,חותכים את הבריטול בצורת משקפים ובין שתי המשקפים החתוכים שמים את השקופיות ומדביקים היטב את שני המשקפיים . אני בכל אופן מעדיף לקנות את המשקפיים מוכנות.

למעלה