צריך עזרה

miki16a

New member
צריך עזרה

אז ככה אני מתלבט מה לעשות בימי שלישי מצד אחד חבר שלי ממש רוצה שאני ידריך בסניף שלו(וגם זה נראה לי כמו חוויה חשובה) ומצד שני אני רוצה לעזור ביד שרה שבירושלים ואני צריך לבחור אחד מהם בגלל שאין לי שום זמן חופשי חוץ מימי שלישי...קיצר מה הייתם בוחרים במקומי????? תודה ושיהיה לכם יום עצמאות הכי כיפי שיכול להיות(ותהנו מהעצמאות-חופש כל עוד יש לנו....מי יודע מה יהיה עוד כמה שנים בקצב הזה....)

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif אני חושבת שאישית

הייתי מעדיפה להתנדב ביד שרה. אבל מכיוון שאני לא יודעת מה המצב בסניף הזה אין לי זכות להכריע.. הסניף במצב טוב או שיש בו חוסר במדריכים או מצב רוחני גרוע או משהו בסגנון?

miki16a

New member
חסר....

חסר לסניף הזה מדריכים ויכול להיות שזה סניף פיתוח(אני לא בטוח)

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif אז לדעתי תלך לסניף.

אם חבר שלך בציע לך ללכת לסניף שלו כנראה שיש בעייה בסניף הזה והוא סומך עליך שאתה אחד מהאנשים שיכול לעזור לסניף הזה. בתור אחת שחיה בסניף כזה, האנשים שם ממש זקוקים למדריכים..

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif בכיף וב"הצלחה!

אבל אל תסמוך רק על הדעה שלי, יש פה ב"ה אנשים יותר חכמים ומשכילים ממני..

אני דוקא הייתי בוחרת בהדרכה

כי ביד שרה יש די הרבה אנשים שמתנדבים, וגם אמרת שחסר לכם מדריכים.. אבל תחשוב אתה במה אתה רוצה להתנדב, אם אתה יותר מתחבר לילדים, אתה מרגיש שאתה יכול לתת להם המון, או שאתה דוקא מתחבר לאוכלוסיה שיש ביד שרה...

tamarhp

New member
נסה לבחור

לפי - א. מה שאתה מתחבר יותר (הרי סוג העבודה שונה לגמרי בין שני המקומות) ב. היכן הצורך גדול יותר בהצלחה גדולה

miki16a

New member
תודה לכולכם

נראה לי שאני יילך איזה שבת לשם לבדוק מה קורה שם ואז אני יבחר.....

למעלה