צריך עזרה.

Mozes ST

New member
צריך עזרה.

מצטער על הכותרת אבל לא ידעתי מה לרשום שם. בכל מקרה, אני וחבר שלי ששומע דיכאון ממש כבד, אמרנו שכל אחד ישלח לשני שיר. עכשיו אני בדילמה. חשבתי גאנז, אבל מי שלא רגיל לסגנון וישמע את הקול של אקסל ישר יגעל. אני לא רוצה משהו כבד מידי, לא משהו רך מידי, ולא משהו ארוך מידי. אולי משו בסגנון של סקורפיונז.

«Jimmy Page»

New member
פינק פלויד?

או מהקלים של לד זפלין. אתה יכול גם לשלוח לו אחד מהשירים של גאנז בהם אקסל לא צורח יותר מדי, כדי לרכך את המכה. כן, יש כמה כאלה. [הוא בטח יאהב את November rain או Sweet child o' mine. לך לפי המיינסטרים.]

I am Cornholio

New member
לא נראה לי שפינק פלויד זה רעיון טוב

הם מורכבים מדי יחסים, מי שלא רגיל לשמוע רוק, יכול די להיבהל מהם.. הם די מפרידים, המוסיקה של נורא פסיכודאלית ויהיה קשה להתרגל אליהם.. לד זפלין גם לא יעבוד לדעתי... הוא צריך ללכת על משהו עכשיו אבל לא זבל כמו הניו פאנק המעפנים של היום... נובמבר ראין רעיון נחמד..

«Jimmy Page»

New member
כעיקרון...

אני מדבר מנסיון. חבר שלי היה שומע מוזיקה די נוראית, וכשהשמעתי לו שיר-שניים של פינק פלויד, הוא נתפס עליהם חזק. יכול להיות שמדובר במקרה יוצא דופן, אבל זה עבד. >< גם לזפלין גרמתי להתחבב על כמה חובבי לינקין-פארק לשעבר. P: זה משתנה לפי הבן אדם והפתיחות שלו, אני מניח. לא יודע עד כמה זה נוגע למקרה הספציפי הזה. :X

slallum

New member
אני חושב ש

Is There Anybody Out There? של Pink Floyd יכול להיות טוב. חבר שלי ששומע מזרחית ודכאון אוהב את זה

I am Cornholio

New member
סקורפיונס זה רעיון מעולה...

תלך על שירי רוק קליל יותר... משהו כמו תקופת קליפורניקיישן של רד הוט צי'לי פפרס... הוא בטוח יזהה את קליפורניקיישן, וסקאר טישו... תנסה...

I am Cornholio

New member
אחרי שתשמיע לו את הצד הקליל

יותר של הרוק, הוא בטח ירצה ללמוד לנגן על גיטרה, ואז הוא יתלהב יותר מסולואים מטורפים ויתחיל לשמוע מטאליקה, ואז הוא יראה שיש גם באס במוסיקה, ויתלהב גם מזה ויתחיל לאהוב סלאפים ואז הוא ירצה ללמוד גם על באס ויתחיל לשמוע Fאנק סטייל "מוד'רס מילק" של רד הוט צ'ילי פפרס, ואז הוא גם ילמד לתופף והוא ישכח שהוא איי פעם לא אהב רוק! זה בערך מה שקרה לי רק שאני תמיד אהבתי רוק... "הו-הא-ח-פי-רה" |Cעםעיגולמסביב| כל הזכויות שמורות לזיו

oneman2

New member
כשהוא יתאהב בבס

הוא יתחיל לנגן אינפקטד גרובס, אם כבר (שידרו אותם בגלגל"צ! אתם מאמינים? מוזיקה שהיא לא מיינסטרים בגלגל"צ!)

fry

New member
אתה מתכוון

infectious grooves? אחח איזה באס יש להם..מת עליהם

oneman2

New member
באמת באס מדהים

יש לך מושג איך קוראים לבסיסט שלהם?

fry

New member
קוראים לו רוברט טרחוליו

Robert Trujillo הוא כרגע מבסבס אצל מטאליקה

gavrik

New member
אם כבר גאנז אז

don't cry זו הבחירה הטובה, או patience אפשר את nothing else matters, אין מצב אבל שהוא לא מכיר את זה.. ומשו יותר מודרני: blackfield - hello

Mozes ST

New member
אז ככה,

גאנז אני עדיין חושב שהקול של אקסל לא מתאים, ופינק פלויד, כשהתחלתי לשמוע רוק כבד באמת לא התחברתי אליהם, ובלאקפילד-ממש לא מה שאני רוצה. אולי TNT של ACDC?

oneman2

New member
בהחלט לא

אם אקסל רוז יפחיד אותו (והוא יפחיד אותו), ACDC יפחידו אותו עוד יותר.

Mozes ST

New member
אני מחפש משהו שבעיקר ירשים אותו

באמת שאני לא יודע.. איזה שיר הכי מרשים?

למעלה