צריך עזרה!

צריך עזרה!

או קיי אז ככה! אני חדש בפורום,ויש לי שאלה! יש ברשותי את התוכנה קיובייס SX3! יש לי אורגן מבית ימאהה PSR295! באורגן עצמו ישנו חיבור USB! עכשיו לבעיה: כאשר אני מחבר את האורגן למחשב,הקיובייס לא קורא אותו! יכול להיות שזה בגלל שהוא לא מתאים לקיובייס וזה מה שאני צריך לדעת!?!?! בכל מקרה ברצוני לדעת האם הוא מתאים לקיובייס ואם כן אז איך מפעילים אותו בקיובייס? תודה מראש בברכה D.J Gilad

sam13

New member
מזתומרת לא קורא?

אתה נכנס לקיובייס ואתה לא שומע את הקלידים? מה אתה עושה בשביל לשמוע צליל מהמקלדת?

לא הבנת!

זה פשוט לא מזהה שיש מקלדת! איך מחברים באמת מקלדת לקיובייס? אני פשוט חיברתי את האורגן דרך USB וזה לא מזהה אותו!

sam13

New member
הבנתי אותך מהתחלה

בוא נשאל אותך אחרת,פתחת את הקיובייס,אחרכך פתחת פרויקט חדש או קיים ניגנת וראית שבפאנל אתה מקבל סיגנל אדום שקופץ כל פעם שאתה לוחץ על המקלדת?

austin power

New member
הנה רעיון יותר טוב

עזוב אותך מ USB תנסה לחבר את האורגן למחשב בכבל מידי כך שבאורגן תחבר ב OUT ולמחשב ב IN אז צריך לעבוד

ל-SAM13 כנס....

ואוו חכה שנייה! אני לא בשלבים כאלו בכלל!!! אני עוד רק מתחיל לעבוד על התוכנה הזאת ככה שאני לא ממש מנוסה יש לך אולי מדריך?חח..אני לא מבין כלום ממה שאתם אומרים לי!

הי גלעד

הי גלעד זה הדר גם מסטאר די ג'יי תקשיב. תתקין את הדרייבר מחדש, הוא נמצא באתר של יאמהה או שאני אעביר לך אותו באי סי אחריי זה תכנס לקיובייס. ותפתח add new midi track אחריי זה בצד שמאל יופיע לך הערוץ עם פרטיו. ב in תעביר לyamaha usb וב out גם yamaha usb ד"א במקלדת תלחץ על pc ואז תעבור למצב pc 2 אה... ולהדליק את המקלדת לפני שאתה פותח את הקיו בייס. בנוגע להסבר איך לעבור עם התוכנה ווי אס טי תתחבר לאי סי שלי מסטאר.

../images/Emo187.gifתודה הדר ו...

תגיד הכינוי שלך באיי סי זה "בן בן"? בכל מקרה אחי תודה ויש לי כמה שאלות נדבר כבר באי סי רק תתחבר!

sam13

New member
שיערתי ככה

בגלל זה שאלתי אותך את כל זה. אל תסתבך,רק תפתח את הקיובייס, יופיע לך פאנל כזה עם כפתורי פליי,סטופ וכו... בצדו הימני יש כמו מחוונים שמראים לך את העוצמה של הווליום וכאלה. תלחץ על הסינתיסייזר שלך ותראה אם קופץ שם מן אדום כזה כל פעם שאתה לוחץ על קליד אם כן אז זה טוב. תגיד שכן ואני אסביר לך איך גם לשמוע את זה

אוסטין כנס...

אני יכול לעשות את מה שאמרת גם עם אורגן שאין לו USB? יש לי שני אורגנים אחד ימאהה PSR295 והשני ימאהה PSR110 וב-110 אין USB אני בכל זאת יכול לעבוד עליו? תודה גלעד ארליכמן

austin power

New member
אם יש לו חיבור מידי

אז זה אפשרי בעיקרון עדיף לחבר בעזרת מידי מאשר USB ככה זה אצלי בכל אופן

למעלה