צריך עזרה

Darkslide

New member
צריך עזרה

אני חייל בתפקיד נהג בט"ש על האמר. וניראה לי שאני מעוניין גם להיתנדב במישמר האזרחי. אז כמה שאלות: האם אני בתור חייל בסדיר יכול ביכלל להיות במישמר? ואיזה תפקידים יש שם? ושאלה אחרונה, איך אני יוצר קשר איתם? יש להם מיספר טל` או משו? או שאני יכול להגיע גם לתחנת המישטרה אצלנו ולדבר איתם?

benpual

New member
אני יענה לך על כמה שאלות.......

זה שאתה חייל סדיר זה בסדר גמור , וזה לא משנה אם אתה נהג בט"ש או סתם פקיד. לפי הנוהלים והדרישות: אזרח , שאין לו רישום פלילי או נפשי , מעל גיל 17 או כיתה יא' יוכל להתנדב במשמר האזרחי. כרגע , יש תפקידים לפני גיל 21: שח"ם = את זה אתה יכול לבקש דרך הצבא , שזה שוטר בשירות הצבא ( שוטר כחול ) שמצטרף למגזר הסיור או המרכז שליטה. קלאסי = סיורים ממונעים או רגליים , אבטחות אירועים , בדיקות אוטובוסים , מנהלה וכו'....... אחרי גיל 21 , יש לך שלל תפקידים מיוחדים שבו אתה עובר קורס של קבלת מדים ויש שלל תפקידים במגזר היח"מ ( יחידות מיוחדות )מלהיות עוזר יומנאי ובמענה הטלפוני , ועד בסיורי שטח עם בילוש נוער.......

Darkslide

New member
אני בן 19

שזה אומר שאני מיתחת לגיל 21. אז מה התפקיד הכי קרבי שאני יוכל לעשות כרגע?

8ballsnooper

New member
תיקון קטן

שח"מ אינו רק בסיור או במשל"ט יש מגוון תפקידים אחרים גם כן...

hafifdalil

New member
בן, אתה עושה צחוק מהבידור

הבחור כותב לך שהוא בן 19, זה אומר שהוא חייל צה"ל כבר די הרבה זמן ! ככה שמאיפה הבאת את זה שהוא יהיה שח"מ ? הוא כבר חייל בצבא, מעבר לכך שלשח"מ אין שום קשר למשא"ז, שח"מ זה שירות במשטרה במקום שירות בצבא. הבחור יכול להתנדב לקלאסי ובאישור חריג של ק.אק"מ מרחבי נדמה לי, הוא יכול גם למתמי"ד וגם לית"מ אם הוא מעוניין בהתנדבות ליח"מ.

hafifdalil

New member
בן ../images/Emo184.gif

קצת כבוד לזולת לא הרג אף אחד. בוא נאמר שלאחר 10 שנות מילואים ושלוש שנות סדיר כק.שלישות, אני מניח שהידע שלי בנושא שלישות צבאית - גדול יותר משלך (גם אם אתה מכיר משקי"ות ת"ש...). הבחור סה"כ סיפר שהוא חייל, קרבי, אוהב את השרות ומעוניין ל ה ת נ ד ב למשא"ז. לא לעבור, לא לבקש 55, לא שינוי שיבוץ, לא כלום. כשתפנים קצת נימוסים והליכות - נדבר.

benpual

New member
אם הוא אמר שהוא אהב את השירות שלו

אז מצטער כי לא ראיתי , אבל חשבתי אולי ירצה לעבור לשח"ם.........

Darkslide

New member
חברה להירגע

אני לא אמרתי שאני אוהב את השירות שלי, אבל גם לא אמרתי שלא. הקטע הוא זה שסך הכל בא לי יותר אקשן, כי בצבא אני בסופו של דבר רק הנהג פה ולא מתפעל ארועים. אז מיכיוון שהצבא לא רוצה אותי בתור לוחם אלד בתור נהג (ואת זה אני יודע כי שלחתי טופס 55) אז לכן חשבתי אולי על ללכת גם למישמר האזרחי.

../images/Emo13.gif היכן אתה רוצה להתנדב?

באזור בו הינך מתגורר או באזור בו הינך משרת? לא משנה מה העדפתך,רק ציין אזור,כדי שנוכל לתת כתובת/טלפון/שם. יש מגוון תפקידים שניתן לבצע או ליזום. זה תלוי בכולנו,בכל מקום.

Darkslide

New member
אני גר ברחובות.

ואני רוצה גם לעבוד באותו אזור. ואני רוצה תפקיד כמה שיותר "קרבי" אם אם יש שם דברים כאלה...

Darkslide

New member
אני גר ברחובות.

ואני רוצה גם לעבוד באותו אזור. ואני רוצה תפקיד כמה שיותר "קרבי" אם אם יש שם דברים כאלה...

Darkslide

New member
אני גר ברחובות.

רועי ב

New member
צהריים טובים...

אני מתנדב במפקדת נוער בעיר... תרים טלפון ביום ראשון בין השעות 18:00-22:00 למספרים 08-9463373 08-9466331 תגיד שאתה מעוניין להצטרף למשמר וכבר יתנו לך לדבר עם מי שצריך

גיא פטל

New member
ע"פ פקודות הצבא אתה צריך למלא טופס

בקשה לאישור עבודה ,ובטופס אתה מציין כי זו התנדבות, אצלי זה לקח כחודשיים עד שאושרה לי ההתנדבות

למעלה