צריך עזרה...

eyalsf

New member
צריך עזרה...

היי,אני טס לחודשיים לתאילנד,ורציתי לדעת כמה דברים: 1. שאני נוחת בבנקוק,מהם המלונות או מקומות הלינה שאתם ממליצים לישון בהם שהם ברמה ממוצעת לפחות!!?? 2. מהם האזורים היותר ממולצים בצפון תאילנד?(גם ללינה וגם לטיולים)לפי מה שהבנתי הרוב אומרים צ'אנג מאי..האם זה נכון או שיש אזורים טובים יותר? 3.לאיזה איים הכי מומלץ לטוס ?( גם מבחינה תיירותית וגם בהתחשב בעובדה שהצונאמי הרס כמה איים) תודה לכם..אייל.

Yo-man

New member
השאלות מאוד כלליות וקשה לענות

אבל אני אנסה: 1. אם אתה תרמילאי - רחוב קוואסן. יש שם המון אכסניות ("הקשר הישראלי" מאוד מפורסמת אבל לא מכיר אותה בכלל). אם אתה באווירה אחרת, יש המון מלונות ואתה יכול לבחור לפי מחיר, קירבה לאיזורי בילוי או כל מה שעולה על רוחך. במלון אסיה חדר זוגי יעלה בערך 40$, וזה חדר ברמה טובה מאוד. יש עוד המון מלונות ברמת מחירים זו בכל העיר (בפורום טיולים וחופשות בחו"ל יש מאמרים שלמים על הנושא) 2. צ'אנג מאי היא עיר. לא איזור. אתה רק צריך בסיס לטיולים אליו תוכל לחזור כל לילה או אחרי 3-4 ימי טיול מרוכזים. יש גם את צ'אנג ראי (לא הייתי בה) ויש כפרים ועיירות רבים באיזור שלכולם קסם משלהם... 3. פוקט נפגעה ושוקמה (זה מילא היה רק חוף אחד באי הענק הזה), קופיפי עדין אל שוקמה ולא מומלץ להגיע לשם. זה אתר בניה כרגע. יש את קופנגן וקוסמוי המוכרים, ויש האוהבים את קוטאו הקטן ויש עוד הרבה איים פחות מוכרים לתייר הישראלי. תלוי מה אתה מחפש (ספורט ימי, שקט וטבע, מסיבות חוף, מועדונים, להכיר אנשים...) תתמקד ותחזור. יש מי שיכול לעזור.

eyalsf

New member
ל "YO MAN"

קודם כל תודה על העזרה... 1.אני לא ממש בקטע של תרמילאים,בבנקוק חשוב לי להיות קרוב יותר לשווקים ולמקומות בילוי,למרות שהשהייה שלי שם תהיה קצרה אני מאמין. 2.בצפון אני מאמין שאני יעשה איזה שניים או שלושה טיולים קצרים של יומיים שלושה כל טיול.אני רוצה לעשות טיול ג'יפים ועוד איזה טיול מעניין או שניים.השאלה היא איפה כדאי ללון בצפון או שיש מעין חבילה כזו גם של לינה וגם של ארגון הטיול עצמו... 3.לגבי פוקט וקופיפי..אתה בטוח בפרטים האלו?כי הבנתי שקופיפי במצב דיי בסדר כרגע..אני מחפש ספורט אתגרי + ימי ומסיבות חוף כמובן.והכי חשוב את האווירה הטרופית באיים..מה אתה ממליץ?

kogawa

New member
יש לך חודשיים

ואת כולם לתאילנד?? לא חראם?? אבל אם בכל זאת קבעת לעצמך שזה מה שאתה רוצה, קרא את המאמרים בפורום המזרח הרחוק על תאילנד, וקרא 2-3 דפים של שאלות - ממילא חוזרים שם על השאלות וניתנו כבר כל התשובות ביחס לתאילנד. רק דבר אחד - ליותר מחודש תצטרך ויזה בכ-120 שקל בת"א. לשאר השאלות: חיסונים/כסף/מסלול/איים ומסיבות/"טרקים"/תחבורה/חיי המין של הליידיבוייס/טיסות, הכל נטחן עד דק במחזורים של שבוע בפורום המזרח הרחוק. אחרי שתקרא אשמח לענות על השאלות שישארו. בהצלחה

למעלה