צריך עזרה

• פותח הנושא pro5
  • פורסם בתאריך

pro5

New member
צריך עזרה

חזרתי לא מזמן מטיול בן חודשיים בהודו והיה מדהים.טסה איתי בחורה שהקשר בינינו בטיול היה כ"כ טוב עד שכל דבר עשינו ביחד.לא הכרנו לפני ובכל זאת תמכנו דיברנו תכננו בקיצור הכל.יצא שהתקרבנו דרך כל מיני ליטופים ונגיעות לא מפורשות ולאף אחד זה לא הפריע להיפך.אני לא רציתי לעשות צעד מפורש עד שנחזור לארץ.בארץ לא היססתי ויצאנו.התקרבנו התנשקנו ואם בדייט הראשון הלך טוב יותר מבאחרים זאת לא הנקודה.הנקודה היא שלמרות שהיא אמרה לי שהיא לא מרגישה קרוב כמוני,היא חיפשה מגע והראתה התעניינות.היא שלחה הודעות ואז יומיים! אחרי הודעות שכל דביל יפרש אותן כהודעות שמאחוריהן יש רצון לקשר,היא באה אליי ואומרת לי שהיא רוצה שנשאר ידידים וזהו.מאוד נפגעתי בגלל שהיא רמזה לכיוון אחר לגמרי.נשארתי עם תמונות ש90 אחוז מהן הוא של שנינו ביחד וכל הכייף שאיתו חזרתי משם נעלם.הרגשתי בטיול שאני אוהב אותה אבל גם שאני אוהב אותה בתור ידידת נפש.אני מאוד רוצה להשאר איתה בקשר ידידותי למרות שהיא פגעה בי אבל זה כ"כ טעון שאין לי מושג איך עושים את זה.אנחנו צריכים עוד להיפגש בשביל משהו ואני מצפה שהיא תתנצל למרות שאני לא בטוח שזה יקרה.מה אני אנור לעשות עכשיו? כל מה שקשור בטיול כ"כ כואב!!.אין לי רצון להסתכל בתמונות ואני ממש פגוע אבל מהטיון היא נשארה חשובה ויקרה לי איך שומרים על קשר קשה כ"כ?תודה על כל תגובה!

bulbil

New member
תגובה

המקרה שלך מוכר לי מהצד השני- של הבחורה ולכן אני יכולה להמליץ לך מתוך המקרה שלי. אם אתה אוהב אותה ונמשך אליה ולא רוצה להתפשר על ידידות- תשמור קצת מרחק ממנה. נראה לי שאם היא תרצה את קרבתך הרומנטית היא תדע איך להשיג אותך. ברגע שתישאר ידיד שלה אתה רק תיפגע והיא לא תרגיש בחסרונך כי יש לה את תשומת הלב שלך בלי להתחייב ובאיזשהו מקום אתה שם למקרה שפתאום יבוא לה. מצד שני, אם תתרחק קצת אם גם היא רוצה אותך היא תרגיש בחסרונך, זה יאתגר אותה שאתה לא מוכן להתפשר על ידידות והיא תמצא את הדרך אליך. ואם לא.... אז כנראה שבאמת היא לא נמשכת אלייך. בהצלחה!!

תגובה

יתכן ששנתה את דעתה וכרגע היא מעדיפה ידידות. אם אתה אוהב אותה אתה אמור לקבל בשמחה גם ידידות אתה. אל תעלב. אולי בעתיד תרצה לחזור לקשר קרבו יותר.

למעלה