צריך עזרה

11122233311

New member
צריך עזרה

אני יודע למשוך ( לקחת את הלבן אחורה ) ואפילו טוב.. אבל בזמן האחרון כשאני מושך חזק מאוד ממרחקים בינוניים וארוכים המכה מתפקששת לי לפעמים הלבן קופץ לפעמים סתם הכדור לא נכנס. ולפעמים המשיכה לא מספיק חזקה למרות שהמכה הייתה חזקה מספיק בשביל שהלבן יחזור טוב אחורה. אז השאלה היא.. אם למישהו יש טיפים כלשהם למשיכה טובה ויפה במרחקים בינוניים וארוכים, שצריך ממש הרבה כח. איפה לשים את היד שעל השולחן, להעלות אותה קצת או לעשות מכה שטוחה למטה. אם לתת מכה ישרה או להטות את המקל עוד למטה באמצע. הכל. מותר לצרף שרטוטים והסברים ועוד דבר חשוב, איך להמנע משהלבן יקפוץ בנסיון של משיכה חזקה

9ball master

New member
עזרה...

אם הלבן קופץ אז זה אומר שאתה מכה נמוך מידי ומצד שני מרים את היד האחורית גבוה מידי. מעבר לכך אתה מוזמן לקחת שיעורים, לפרטים תשלח לי מייל ל [email protected] ואני אפנה אותך למורה הכי טוב

JackR1

New member
קח כמה טיפים

א) תוריד את ה"תחת" של המקל, כדי שהמקל יהיה כמה שיותר מקביל לשולחן, ולא מגיע באלכסון. ב) כשאתה נותן מכה, תהיה חלק - תביא את המקל קדימה כמה שיותר (הרבה מעבר לכדור שאתה מכה) בתנועה רכה וחלקה, ולא פתאומית וחדה. הבעיה בד"כ באה מהפחד שהכדור הלבן יחזור ויפגע במקל שעדיין על השולחן - לא לפחד מזה. ג) בניסיון לשמור על חלקות המכה, תצרף גם שמירה על נקודת פגיעה נכונה - הרבה פעמים בניסיון לתת מכה חזקה, הדיוק נפגע בגלל שהתנועה נהית מקוטעת ולא מכוונת (כי היא לא מנצלת את האינרציה של המקל, אלא רק את כח היד). תנסה להגיע למכות חזקות שלא מאבדות דיוק. זה מה שאני יכול לספר.. מעבר לזה, כנראה, באמת תצטרך מאמן (או ספר טוב).

למעלה