צריך עזרה

צריך עזרה

אני רוצה לקנות סידרת מתח כמו סוכנות הביון, זירת הפשע, חוק וסדר, או הבית הלבן, מה הכי מותח ודרמתי אני מחפש סידרה מכל האלא שמניתי כאן או אחרת שיש שם הרבה חקירות מעקבים ובילושים רציחות ושזה יהיה מאוד מורכב אים סיפורים ופיענוחים ע"י משטרה וחוקרים. ושזה יהיה למבוגרים על מה אתם ממליצים? והיכן אפשר לקנות את הסידרה וכמה היא עולה?

Nimst

New member
אני חושבת שחוק וסדר וזירת הפשע

יתאימו לך. ואם אתה מעדיף שמתרכזים בחקירות של המשטרה, אז לך על "מדור מיוחד" ו"כוונה פלילית". אפשר לקנות בבלוקבאסטר.

shimonhc

New member
תראה...

הסדרות שאתה מנית הן סדרות שבהן כל פרק הוא יחידה נפרדת של עלילה כאשר בנוסף יש עוד עלילות משניות שנמשכות על פני כל העונה. עכשיו, למרות שאני מכור ל"חוק וסדר" וCSI (מכור = 3 פרקים כל יום לפחות) אני דווקא אמליץ לך על 24. יש 4 עונות - מעולות !!! כל אחת מתעלה על השנייה בצורה מדהימה ! בסדרה הזו יש לך אקשן בלתי פוסק על פני 24 פרקים. * החסרון הקטן שלה הוא, לדעתי, העובדה שהיא מתארת 24 שעות בצורה רציפה, דבר שעשוי לגרום לך לא לקום מהמסך לכמה שעות... (במיוחד כשיש לך את כל הפרקים מראש) בכל מקרה, אתה מוזמן לנסות לצפות בכמה פרקים מכל סדרה ולראות למה אתה מתחבר. נ.ב. אני אוהב גם את LAS-VEGAS, אין שם הרבה רציחות, אבל זו סדרה מצויינת. ע.נ.ב תנסה גם ALIAS, ואת ה"סופרנוס" שמעתי שהן טובות :)

למעלה