hallucinogen - jiggle of the sphinx
G GentlyWeeps New member 29/7/05 #26 חחחח האמת שאני ממש אוהבת מוזיקה אירית... [אגב מישהו אתמול היה בבמה האירית בעיר הבירה?] אז חשבתי לעצמי מעניין אם יש טראקים בשילוב עם אירית ככה בצד..
חחחח האמת שאני ממש אוהבת מוזיקה אירית... [אגב מישהו אתמול היה בבמה האירית בעיר הבירה?] אז חשבתי לעצמי מעניין אם יש טראקים בשילוב עם אירית ככה בצד..
S siv honey New member 29/7/05 #32 אהממ תקשיבי תראי אהממ הכל בהשראתה של מישי מפורום אחר.. אחת הבחורות היותר טיפשות שיצא לי להתקל בהן.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אהממ תקשיבי תראי אהממ הכל בהשראתה של מישי מפורום אחר.. אחת הבחורות היותר טיפשות שיצא לי להתקל בהן.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
G GentlyWeeps New member 29/7/05 #27 ../images/Emo45.gifמכירה, עחלע טרעק חבל שהוא קצר כזה...לא יכלו להמשיך יותר מ3 דקות?|!? שואה
B bluster cruncher New member 29/7/05 #31 הוא לא 3 דקות הוא יותר....גם בגירסת רימיקס שלו וכן הגירסה של אינפקטד סרוחה טילים כמו הרימיקס שלהם לאיי סי מייסלף אחת הנפילות שלהם ללא ספק.....
הוא לא 3 דקות הוא יותר....גם בגירסת רימיקס שלו וכן הגירסה של אינפקטד סרוחה טילים כמו הרימיקס שלהם לאיי סי מייסלף אחת הנפילות שלהם ללא ספק.....
N Nofale New member 29/7/05 #39 הגירסה של אינפקטד בת זונה מה אתה סח אבל האוריגינל הרבה יותר והרמיקס של האלבום אגרסיבי מידי מעיק
N Nofale New member 29/7/05 #41 הוא חמוד כזה נו הם לא הביאו השקעה סתם שיעמם להם נראה לי אבל זה אחלה רמיקס קיצר
M MULAN30 New member 29/7/05 #14 מהלבבבבבבבבבבב מהלבבבבבבבבבבבבבבבבב לההההההההההההההה מאיהההההההההההההה לההההההההההההההההההההה הדבורה מאיהההההההההההההההה
מהלבבבבבבבבבבב מהלבבבבבבבבבבבבבבבבב לההההההההההההההה מאיהההההההההההההה לההההההההההההההההההההה הדבורה מאיהההההההההההההההה