צריך עזרה,

eyal kon

New member
צריך עזרה,

אני מחפש נגן בסביבות ה6-10 ג'יגה (או יותר, אך בטווח המחירים של עד 250 דולר). מקסימום 20 ג'יגה. חשוב לי שיש לו ממשק נח, צג ברור ואם הוא יהיה צבעוני זה גם נחמד. הנוחיות חשובה לי, שיהיה אפשר לראות את הפלייליסט בברור ולדפדף בנוחות בין התיקיות. כאמור- תקציב של עד 250 דולר, רצוי פחות אם זה מציאותי...

matke

New member
creative zen touch

או איפוד מיני

weird dust

New member
זה די קשה

אבל המיני יותר אהוב עלי. מיני אייפוד ירוק
(אפשר גם כזה
) (אל תגידו שאני לא מגוון
) בכל מיקרה המיני דורש קניה של קייס שמגיע עם הזן והזן גם ניראה לי יותר נמוך. אבל האאיפוד הוא בעל שם. האייפוד הוא בעל השליטה הנוחה ביותר. הנגן מכיר זיכרון באפר ראוי. מישהו יודע איך מתבצעת העברת השירים לקריאייטיב או כמה זמן לוקח לו להידלק?

eyal kon

New member
כנראה שהחלטתי ללכת על

האייפוד פוטו 20 ג'יגה... השיקול היה לקחת מכשיר חדשני יחסית (ואפילו אם הוא ייקר- 300 ד') וכך הוא יתיישן פחות וגם נהנה ממשק נח יותר ומכשיר טוב. מה אתם אומרים על הבחירה? *ישנו מכשיר שאפשר לקשר בין האייפוד לבין הרדיו דיסק ברכב, אם כן, אשמח לשמוע פרטים עליו , שם ומחיר.

weird dust

New member
בחירה יפה מאוד

האייפוד הוא מכשיר מגניב מאוד. איזה רדיו יש לך באוטו?

weird dust

New member
יש לך אפשרות חיבור של קלטת/ליין אין

אם כן זה יעזור, אם לא עלולה להיות בעיה של החיבור.

eyal kon

New member
אני לא חושב,

זה רדיו דיסק, אין אפשרות לכניסה קלטת. ליין אין- הכוונה לכניסה שאליהה אפשר לחבר את היציאה מהאייפוד לתוך הריו-דיקס? לגבי זה אני לא בטוח עדיין, אשמח אם תסביר לי יותר כדי שאני אוכל לבדוק ולהיות בטוח שיש לי או אין לי (כי אז סתם אני אקנה את המכשיר הזה שמשדר לתחנה ברדיו דיסק). תודה על העזרה!

stardust19

New member
איזה דגם של הרדיו דיסק יש לך- סוני

מה??? תפרט קצת יותר ואני אראה במה אני יכול לעזור לך

stardust19

New member
מצטער אבל אין אפשרות לחיבור הנגן

בדקתי ברשת ואין אפשרו, ניתן לפרק את הרדיודיסק ואת הנגן ולקשר בינהם אבל זה מוריד 100% מהאחריות של שניהם וצריך ידע בהרכבת מערכות אודיו לרכב

למעלה