צריך עזרה...

צריך עזרה...

אני צריך את הסרט של הרייבולושן 2005. יש אותו למישהו, או שאולי יש למישהו קישור אליו?

טוב, אז משהו אחר?

DOOF עלו על שיטה בת זונה להמנע משמעונים- בזמן שהם ננעלים מהאקסטות שלהם בניצנים, עושים בדיוק על אותם תאריכים פסטיבל של שלושה ימים על הכנרת. יש אולי למישהו את הסרט שלהם? (אני יודע שיצא סרט, אני פשוט לא מוצא אותו...)

MULAN30

New member
איזה סרט????????????

מה יש לך? זה שידור של רדיו ביכלל. עזוב.

TֱAֱMֱIֱR

New member
../images/Emo6.gif חחחחחח אני לא מסוגל כבר

עשו בי לינץ חחחחחחחחחחחח

שמעונים

שמעונים-ערסים,פרצופים,ז'אקואים יעני בשפת העם זה ברברי לובש קרוקר,גורמטים,בנדנות,וחובב הופה הופה

אפילו יותר פשוט מזה...

שמעון לא חייב להיות דווקא להיות ערס כבד כזה. מבחינתי שמעון זה אחד שאתה מגיע למסיבה, מתחיל להסתובב קצת בין האנשים, אתה קולט את הפנים שלו, ואתה אומר לעצמך, "קיבינימאט, יש פה אנשים מגעילים". ב-99.9% מהפעמים זה ערס כבד, אבל לא תמיד.

בתכלס יש כאלה בכל מקום

בגלובוס שלנו במקסיקו יש לך איזה גריגנו עם כובע סומבררו ביפן יש לך יאקוזה עם אצבע זרת קטועה בגרמניה יש לך מגודלים עם אופנועים[מלאכי הגיהנום] מה שבטוח הם חלק מהצבע במסיבה והכי חשוב זה מראה שממסיבת טראנס כל המעמדות נופלים,כולם שווים וכו'.....(בשונה ממועדון ששם יש יחסית סלקצייה)

ובארץ..

בארץ יש לך ערס קטן עם שערות מסולסלות מעל החולצה, גורמט, משקפי שמש בארבע בבוקר, ואם בטעות דרכת עליו הוא ישר יעשה בלאגן. (למרות שאת האמת-עוד לא שמעתי על מכות במסיבת טבע)

למעלה