צריך עזרה

מני ר

New member
צריך עזרה

היי כולם יש לי בעיה: אני מתחיל ללמוד השנה, והתקבלתי גם לטכניון וגם לבן גוריון. בספר שקניתי (מדריך מעל הממוצע להשכלה גבוהה) כתוב שרמת הלימודים בטכניון יותר גבוהה אבל בן גוריון יותר מגובשים, ואני לא יודע מה יותר חשוב להצלחה. מישהו יכול לעזור?

Kiru

New member
ככה הם כתבו?

בלי להתייחס לסייג את עצמם לפקולטות מסויימות?

vovikd

New member
בן גוריון vs טכניון

יש לי חבר אחד שלומד הנדסה בטכניון וחבר אחר לומד בבאר שבע.ממה שהם סיפרו לי הבנתי שבטכניון רמת הלימודים מאוד גבוה אך חיי חברה שואפים לאפס.בן גוריון גם ידוע ברמה אקדמית גבוה וחיי חברה הכי תוססים בארץ. יתרון של טכניון,בשל תחרותיות וסביבה מתחרה אתה מנסה לשרוד ולא יורד מהפסים.חוץ מזה כמה שידוע לי טכניון זה המקום היחיד בארץ שמתקיים בו יריד תעסוקה והרבה חברי כבר עובדים במקצוע בשנה שניה ושלישית. יתרון של בן גוריון,זהו גיבוש הידוע וחיי חברה המעולים. בהצלחה,אני בכל מקרה מתחיל השנה באונ' עברית,אבל אם הייתי צריך לבחור הייתי בוחר בבן גוריון.

H20

New member
אני לומדת בטכניון, בפקולטה קטנה ,

ויכולה להעיד שיש פעילויות וחיי חברה. לאחרונה, למשל, האגודה ארגנה מסיבת בריכה והיה גם ברביקיו של "השכבה"
ויש גם אנשים שמתארגנים עם החברים שלהם ויוצאים לפאבים באזור, מסיבות וכו'. אבל נכון, הלימודים אצלנו הם לא מסיבה אחת גדולה וצריך להשקיע (האמת, אני לא מבינה איך אפשר לשרוד בהנדסה ובמדעים בלי להשקיע).

למעלה