צריך עזרה...

Saul Hudson

New member
צריך עזרה...

מישהו יודע אם פלאנט ופייג' מופעים בוושינגטון מה8.7 עד ה4.8?

AeroTom

New member
הם כבר לא מופיעים ביחד...

רוברט מופיע כיום עם הלהקה שלו-The Strange Sensation. הוא הוציא אלבום סטודיו במאי האחרון ולא מזמן החל את סיבוב ההופעות בארה"ב. לפי מה שבדקתי הוא לא יהיה בכלל בוושינגטון. אם ייצא לך להיות במקום אחר בזמן הזה, הנה לוח ההופעות שלו ב-2005 בקישור כאן.

ZoSo

New member
שוטה בגשם

בשלבי תרגום של השיר. אתם מוזמנים לעזור...! אני מתכוון שזה יהיה עם תחושה של זפלין- שנות השבעים.. עברית בסגנון בריטי- מדויק ועשיר לפי כלליו של אבשלום קור.. אבל גם זפליני- חי קיטשי רגיש חם ומודרני- סלנג בלוזי עברי. הנה רשמי עד כה: שוטה בגשם --------- כן אור זורח נוגה בעיניך. כמו כוכב שמאיר בלילות בגללך מתוקה הסתנוורתי רק אותך רוצה כבר לראות. וחום חיוכך כבר שורף לי ויופייך עוד יביא מלחמות אני רועד מתרגש מחכה כאן שתגגיעי לא אצטרך עוד לבכות הבטחת שתמיד תאהביני אמרת שלנצח תמיד\תמיד תהיי באמת נשבעת לי, נהיה רק ביחד מותק מה יהיה בעתיד \מה קרה ילדונת וחשבת שכך רק בסרטים למשאלתך יתגשם החלום זה לא פעם ........ אני עומד במטר פה בגשם אנשים כמו זורמים ברחוב יש לך עשר דקות לא יותר ילדונת אחר כך אחורה אסוב כן אחרוה אסוב מחוגי השעון ...

jimorrison

New member
חחחחח

בשמחה הייתי עוזר לך.. אבל אני בטוח שהיית מסדר טוב מאוד בלי העזרה שלי

yoyoyud

New member
../images/Emo45.gifנכנס למאמרים

והוספתי תת קטגוריה תחת שירים > תרגומי שירים.

ZoSo

New member
תרגום סופי- מוכן לביצוע עברי

שוטה בגשם כן -אור- זו-רח נוגה בעיניך. כמו כוכב שמאיר בלילות בגללך מתוקה הסתנוורתי רק אותך- רוצה כבר לראות. וחום חיוכך כבר שורף לי ויופייך עוד יביא מל-ח-מות אני רועד מתרגש מחכה כאן שתגגיעי לא אצטרך עוד לבכות ו-אם- הב- טחת שתמיד תאהביני ואמרת שלנצח תמיד נשבעת לי, נהיה רק ביחד מותק מה יהיה בעתיד וחשבת שכך רק בסרטים למשאלתך יתגשם החלום לא פעם עמדתי חיכיתי מותק האם תגיעי היווווווווום אוהווום הע! היום.. א-ני -עו-מד במטר פה בגשם אנשים כמו זורמים ברחוב יש לך עשר דקות לא יותר ילדונת אחר כך אחורה אסוב סוב מחוגי השעון מאטים אז כשליבי טובע עמוק והסערה שקיוויתי תנשוב לה מעיבה על אור יופייך המתוק או כן גופי אז כמהה אליך וכפות ידי נרטבות אין לי סיבה לפקפק בך מותק נעלמת בלי להשאיר עקבות ארוץ אז בגשם אלייך ארוץ-אז- כן- עד- עי-ל-פון היי! מחשבותיו של שוטה אז נמוגו אני רק שוטה ברחוב לא נכון

למעלה