צריך עזרה!!!

Dati XXX

New member
צריך עזרה!!!

היי, אני בחור דתי, ומכורח הנסיבות כמובן שאין לי חברה ואני לא מקיים יחסי מין בכלל. לא שאני לא זקוק להם, אני זקוק להם מאד! אני כל היום מפנטז ומדמיין על כל מיני בחורות ועושה את זה לעצמי...... זה לא תכל`ס. אין לי בעיה עקרונית עם יחסי מין, אלא שאני לא מסתובב במסיבות ובמועדונים, כך שאין לי איפה להכיר מישהי, וכן חזותי הדתית לא מושכת תשומת לב מאף אחת. אבל אני חייב את זה! פשוט חייב! למישהי יש עיצה עבורי?

JudyWn

New member
בחור צעיר ../images/Emo132.gif../images/Emo101.gif

באופן אישי, אני חושבת שאולי מקלחת קרה תעזור לך
קודם כל, לא כתבת בן כמה אתה. חוץ מזה, אני לא חושבת שאם אני אתן לך שמות של פאבים זה מה שיעזור לך - אני כן חושבת שאולי אתה צריך להסתכל קצת יותר פנימה ולהבין את מה שעובר עליך. אולי כדאי אפילו לדבר עם הרב שלך ושלאול אותו - לו בוודאי יש עצות. ומישהו חכם פעם אמר לי - אם אין מין, יש
ימין

....

האומנם יש לנו הרבה רצונות.. אבל יש לנו דרך חיים... את הדרך האמיתית שהיא היהדות .. התורה .. המצוות... את הדרך להפסיק לחשוב על בחורות ולפנטז כל מיני דברים למינהם אתה יכול בלהחליפ קצת עם לימוד תורה..תתנסה להתעסק בדברים אחרים. . . וכל דבר בעיתו..אל תדאג את תקבל את מה שאתה רוצה אבל לכל דבר יש זמן...וצריך לעשות את זה בדרך הנכונה לפי התורה...

loveu30

New member
גודי אהבתי

אבל את יודעת זה לא פשוט בעולם הדתי להכנס לרב ולהגיד לו : תשמע בא לי ל.. זה עולם מורכב.

למעלה