צריך עזרה........

צריך עזרה........

יש פה מישהו שיש לו את 3 על המחשב? כאילו הוריד מאימיול או משהו כזה? כי אני גם רוצה אבל אין לי אימיול אז מישהו יכול לשלוח לי במסנג'ר (ייקח כמה שבועות לא נורא!)?

tactical

New member
קודם כל....

לא חוקי פה לדבר על הורדות.... בכל מקרה כל 5 הסרטים הולכים להיות משודרים בערוץ 10 החל מה-2 ליוני....

Jedi Force

New member
כבר עדיף ללכת לקולנוע...

באמת חשבת שאם יש למישהו כאן את הסרט הוא היה שולח לך אותו? ואם בכלל הוא היה שולח לך אותו, זה היה לוקח הרבה זמן, וייתכן ואפילו זה היה קורס באמצע השליחה, וגם עכשיו, אם מישהו בכלל הצליח להוריד אז זה באיכות גרועה, ככה שמכל הסיבות האלו כדי אם כבר ללכת להוציא 30 ש"ח בערך לכרטיס ולראות. וכמו שאמרו, אסור לדבר בכלל על הורדות כפורום (באמת אסור?
)

tactical

New member
אני חושב שהוא התכוון.....

לטרילוגיה הישנה ולא לנקמת הסית'..... לא?

Jedi Force

New member
הוא רשם:

"יש פה מישהו שיש לו את 3 על המחשב?" אם הוא כתב 3, אז הוא בטח התכוון "נקמת הסית'".

Thanos

New member
אז למה לא מוחקים?

זה לא שיש אקסטרה מקום בפורום בימים אלה, במקום שהודעות חשובות קודמות יהיו בדף הראשון הן יורדות לדף השני בגלל הודעות כמו הנ"ל ואף אחד לא מגיב להן וחבל.

Darth Tomer

New member
לא נראה לי שישלחו לך כי זה לא יסיים

אחרי 3 חודשים... ואם כבר, תחכה שבועיים שיהיה באיכות הכי טובה.

CHAOS LIGHTNING

New member
חח

1 בקשר למסנג'ר אין מצב יש מלא ניתוקים שם וזה לא ממשיך מאיפה שהפסיק אחרי ניתוק 2 תתנחם בזה שכל מה שתשיג עכשיו ברשת להורדה ואני מדגיש ברשת (לא משנה עם איזו תוכנה) הוא זבל באיכות גרועה ועם טיימר עם פס שחור על המסך בזמן הסרט 3 (מראש אומר שאני לא מאמין שאני אומר את המילים הבאות) לך לקולנוע -תראה אותו באחלה איכות בכיף. 4 אני מאמין שזה עיניין של חודשיים עד שיהיה את כל הטרילוגי (4-5-6-) על אוסף DVD אחד ועם טונות תוספות

למעלה