צריך עזרה

o m e r i c k o

New member
צריך עזרה

אני מעוניין להתחיל ללמוד איזושהי סוג של אומנות לחימה, אני כבר לא ילד קטן (23) ומקצוע אני לא אעשה מזה אבל אני מרגיש שאני רוצה להתחזק ולשפר את הביטחון העצמי. משום מה אף פעם לא נמשכתי לתחום הזה ורק עכשיו אני רוצה להתחיל להתאמן (אני חושב שאף פעם לא מאוחר מדי). אין לי מושג איזה אומנות לחימה לקחת, שמעתי שקארטה זה טוב מצד שני קרב מגע גם מעניין אותי. אשמח לעזרה

ננדין

New member
אתה צודק! באמת אף פעם לא מאוחר...

אבל ליעץ על מורים בפומבי אני לא אוהב... הכי חשוב (לדעתי) זה שתלך למספר שיעורי ניסיון ותראה בעצמך למה אתה הכי מתחבר...

o m e r i c k o

New member
לשאלתכם

אני גר באזור המרכז, רמת-גן ליתר דיוק ואין לי בעיה של שינוע. הקטע הוא שאני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל!!! אני קודם רוצה לדעת מה אני הולך ללמוד ולקראת מה אני הולך

לא יודע מאיפה להתחיל? אתה במצב הכי

טוב. מה שאתה עושה זה מרכיב רשימת מורים ומקומות (אפשר לחהשתמש בקישורי הפורום לצורך העניין), הולך להשתתף בשיעורים בכל גוש דן (יופי של דבר) ובסוף מחליט מה הכי מתאים לך. כמעט כל אחד פה מתאמן במקום אחר, וכל אחד אוהב את המקום שהוא מתאמן בו. אני מתאמן פה: גמל שלמה דרומי, גוטמן (המנהל השני) מתאמן פה: ארניס ויש עוד המון אופציות קרוב אליך. כדאי לך לקרוא קצת בקישורים של הפורום (מאמרים כמו "רוצה להתחיל להתאמן"), לצמצם את הבחירה שלך לכמה כיוונים ולשאול פרטים באופן כללי. את ההתרשמות האישית רק אתה תוכל לספק...

Pyongwon

New member
טאקוונדו - יש ברעננה ובדיזנגוף סנטר

ויש גם חברה בגילך - תהיה איתי בקשר - 052-355-9878 ג'ס.

אומנויות לחימה באיזור המרכז

יש המון שיטות והמון מקומות. הכי טוב שתלך לאימוני ניסיון במקומות שבאים בחשבון מבחינת זמן ומקום, ותבחר מהם. רשימה של מורים יש לך במאמרים של הפורום, ואתה יכול לחפש גם בדפי זהב או ברשת. אתה מוזמן לנסות גם את המקומות בהם אני מתאמן (בג'ו-ג'יטסו): * מועדון סמוראי, כורזין 5 גבעתיים. ג'ו-ג'יטסו מודרני עם דגש על הגנה עצמית. הרבה הטלות, בריחים וחניקות, עבודת עמידה וגם קרקע. ימים שני וחמישי 21:15-22:45. * מרכז הספורט של אוניברסיטת ת"א. ג'ו-ג'יטסו המתמקד בעיקר בעבודת קרקע בסגנון ברזילאי, אבל לא רק. יש עמידה, איגרוף, הורדות לקרקע ועוד. יום רביעי 20:30-23:00 ויום שבת 16:30-19:30. רן.

למעלה