צריך עזרה

Max M

New member
צריך עזרה

אולי אתם יודעים אך אני יכול להתנדב באחת מיחידות החילוץ שיש בארץ אני מדבר על יחידות כמו יחידת חילוץ ארד. אני רוצה לדעת איפו יש יחידות חילוץ כאלה ואך אפשר להתקבל אליהם תודה מראש

afiksambol

New member
קודם כל - ברוך הבא לפורום...

יחידות החילוץ עליהן אתה מדבר (לדוגמא יחידת חילוץ ערד) הן יחידות התנדבותיות הפועלות במסגרת המשמר האזרחי. נכון להיום קיימות כתשע יחידות באיזורים היותר מטויילים של הארץ (גליל, גולן, ים המלח, ערד, ערבה, אילת... ויסלחו לי היחידות שהשמטתי) כשכל אחת פועלת בצורה עצמאית ולכן הפניה צריכה להיות ישירות ליחידה עצמה. הליך הגיוס ליחידות כולל בדרך כלל הכשרה בסיסית כמתנדב משא"ז לצורכי ביטוח, שרק לאחריה תוכל להתחיל לפעול במסגרת היחידה. אגב, האם יש לך איזור ספציפי שבו אתה מעוניין לפעול ? קח בחשבון שברוב המקרים היחידות הללו קולטות רק תושבים מאיזור הפעילות.... עוד פרטים תוכל למצוא באתר האינטרנט של המשטרה או באתרים של היחידות השונות. כמו כן, שווה לך לנסות להעלות את השאלה גם בפורום המשמר האזרחי (458) כאן בתפוז.

נגב 15

New member
חחח

שכחת את יחידת חילוץ הר הנגב ותגיד אתה יודע אולי אם גם לנוער אפשר להתנדב שם?

Max M

New member
תודה על המידע

אני מחפש איזה שהי יחידה באזור המרכז

מוהר

New member
לא, אבל יש לי ידידים שמתנדבים בה

יחידה כמו כל יחידה, ההרשמה דרך משא"ז, מתקבלים רק בעלי ידע בניווט ונסיון בטיולים - או בקיצור, כאלה שלא יצתרכו לעצור ולחלץ באמצע הפעולה. אני חושבת שתוכל לקבל עוד פרטים דרך משטרת בית שמש. בהצלחה

למעלה