צריך עזרה..

צריך עזרה..

שלום חברה,מקווה שתוכלו לעזור לי. אני מעוניין להציע לחברה שלי להתחתן,והרעיון שלי הוא כזה: אני מעוניין לבצע איתה ביחד צניחה חופשית (שנינו לא צנחנו אף פעם והיא כבר הרבה זמן רוצה), כאשר הרעיון הוא לארגן כך שבאתר הנחיתה (או סמוך אליו) לארגן ארוחה רומנטית לשנינו באמצע שומקום ושם להציע לה. אני מחפש מישהו או חברה שתדע לארגן את העניין(הצנחיה אני מתאר לעצמי פחות בעיה אבל הארגון של שניהם בעייתי) אם מישהו מבין בנושא או ביצע זאת או יודע מחירים וכו',אשמח מאוד לעזרתו. אני גר בב"ש והייתי מאוד רוצה לבצע את זה השבוע.. אודה לכל מי שיוכל לעזור. תודה.

inzaghi

New member
ישנו חוף מאד רומנטי -

סמוך למושב הבונים. אם אי פעם אני אציע למישהי להתחתן זה יהיה רק שם, ממליץ בחום ! אני מקוה שתצליח למצוא באזור מועדון צניחה מזל טוב

הצליח בהמון הצלחה

מהכרות אישית ב Skykef כבר היו ארועים כאלו בעבר ונחלו הצלחה כבירה, הצעות נישואים תמיד מרגשות ובטח לאחר צניחה חופשית. ולבטח גם ארועים מסוג זה היו גם ב Paradive. הרעיון מדליק לך על זה המועדונים יעזרו לך 2 מועדונים לבדוק את שיטוף הפעולה של המועדון וגם המחירים www.skykef.com - שדה תימן - באר שבע עם נוף מדהים של נגב ירוק www.paradive.co.il - חוף הבונים עם נוף מרהיב לחוף בכל מקרה בהצלחה ומזל טוב

bershadsky

New member
שלחתי לך מסר

שלחתי לך מסר לגבי הצעת הנישואין. איתי ברשדסקי

oferbar

New member
ברשדסקי

זנחת את רעיון המונוגמיה, או שהתאסלמת בינתיים
"ביגמיה זה בן זוג אחד יותר מדי. מונוגמיה זה אותו דבר" - וגם - "יופסקו הנישואין בבני אדם
"

תודה לל מי שענה, אשמח אם מישהו

יודע יותר על איך אני גם יכול לארגן את הארוחה עצמה או כל דבר נוסף. ושוב תודה.

למעלה