צריך עזרה.

בני 8

New member
צריך עזרה.

אני לא מגמגם קשה ואני מת להיות מרצה, יש לי סיכוי? אם כן מהו? בתודה מראש.

stkachov

New member
יש לך סיכוי של % 68.4

תראה, אף אחד לא יכול להגיד לך משהו בטוח, או להעריך את הסיכוי שיש לך. כעקרון מלבד הגימגום יש עוד מלא דברים שעלייך לעמוד בהם כדי להתקדם באקדמיה ולהגיע לדרגה של מרצה. באופן אישי אני מכיר הרבה מרצים שלא מגמגמים, אבל לא מבינים כלום ממה שיוצא להם מהפה. כך שאם תוכל להעביר את הדברים שלך באופן יחסית ברור, הגימגום לא יהווה הפרעה לדעתי.

בני 8

New member
תראה...

אני רוצה לדעת ברמה העקרונית אם בכלל להשקיע במדה והתברר לי (הלואי) שיש איזה אופציה לא לגמגם אני ישקיע.

eyal 75

New member
בהצלחה בני 8

לדעתי עצם זה שאדם שוקל את העניין להיות מרצה כבר עברת 50% מהתהליך אני ממש מאחל לך הצלחה וחושב ששתמיד כדאי לנסות! אייל [email protected]

ברור שיש סיכוי...

אבל מהו הסיכוי זה תלוי -רק- בך! היו הרבה אנשים גדולים בהיסטוריה שגימגמו. וכנ"ל עכשיו יש שדרנים ברדיו או בטלווזיה שמגמגים. אם אתה לא מפחד מאתגרים ותשקיע עד הסוף בנושא אז אני מאמין שיש לך סיכוי טוב !!!

בני 8

New member
תודה אבל...

אני מאוד מעונין להרצות בלי לגמגם יש סיכוי? (שמעתי שיש אוזניות שעושים צפצופ ואז לא מגמגמים זה נכון?)

המכשיר

חוקרים הגיעו למסקנה שיותר קל למגמגמים לדבר שוטף כשיש רעש (לדוגמא במועדונים בפאבים וכו.. ) המכשיר שאתה מדבר אליו הוא אמור לעשות לך הרגשה כאילו אתה נמצא במקום אם הרבה רעש וככה 'להקל' על הדיבור. אם המכשיר מועיל אז בלי קשר להרצאות אפשר תמיד להשתמש איתו...

shuky63

New member
פגשתי כבר מרצים מגמגמים

מרצה למתמטירה מאוניברסיטת תל אביב ומרצה למדע המדינה מאוניברסיטת בר אילן.שניהם ותיקים ומוכרים בתחומם. שמעתי על עוד כמה. צר שאני כבר גוזל ממך את זכות הראשונים להיות המרצה המגמגם הראשון אבל אם לא איכפת לך לא להיות הראשון אז בהצלחה. המכשיר שאתה מדבר עליו עולה כ4000$.הוא נכנס לתעלת האוזן ואף אחד לא רואה אותו.שמעתי שהוא עוזר אבל לא התנסתי.

בני 8

New member
תודה אבל...

איך אני משיג מידע לגבי המכשיר הזה להתנסות או לברר ע"ז פרטים מדויקים

למעלה