צריך עזרה

ori01984

New member
צריך עזרה

שלום לכולם, אני בחור בן 20 מת"א שמאמין אמונה חזקה שיש לו את היכולת והכישרון המתאימים בכדי להיות כדורגלן מקצועני ברמה גבוהה, בנוסף למוטיבציה אדירה. אולם רק לאחרונה גיבשתי החלטה לעשות את הצעדים הדרושים על מנת לנסות ולהתפתח בקבוצה באופן רציני. כרגע אני לא קשור לקבוצה כלשהי, וכשהייתי קטן שיחקתי תקופה קצרה בלבד בקבוצה עקב ההורים.. אבל שוב פעם- קיימת בי נחישות אדירה - מה לדעתכם המהלכים שאני יכול/צריך לעשות כדי לקדם את הענין וכמה שיותר מהר .? נ.ב. מהצבא השתחררתי עקב סיבות אישיות אני אשמח לתגובות ענייניות - תודה רבה מראש לכולם!

אם יש אמונה ומוטיבציה

הייתי מנסה להתקבל לקבוצה מהליגה הארצית. לא בטוח שיקבלו אותך לשם , אבל שווה לנסות. הסיכוי שקבוצה מליגת העל או הלאומית תקבל אותך, בהתחשב בנתונים שאתה מציג, הוא מאוד קטן לצערי.

How Could I

New member
אפילו ליגה ב'

בהנחה שיש לך באמת יכולת,אתה חייב להתנסות קודם כל במשחקים מלאים אפילו אם זה ברמה נמוכה יותר מהליגה הארצית,אם אתה טוב כמו שאתה טוען-אז מישהו כבר יגלה אותך.

שחר .ו

New member
תתחיל במדינת הכדורגל

זה הקישור: http://www.football-state.co.il/ כשאני הייתי מעורב קצת בפרוייקט היתה להם רשימת העברות וגם אנשים בלי קבוצה קיבלו זימון, הרמה שם לדעתי היא דיי סבירה ברוב הקבוצות. תראה איך אתה במשחקיי דשא ביחס לשחקנים האחרים, אם אתה ממש טוב תוכל להתייעץ שם עם חבר'ה שמשחקים בליגות נומוכות ,קט רגל וכו'..

אם אין לך עבר בכדורגל

רוב הסיכוים שלא תעשה כלום. רק בליגות הנמוכות ואז לאט לאט לאט לאט אולי תוכל לעלות לליגה הארצית או לאומית בשיא שלך. אני לא מזלזל, נחישות זה מצויין אבל צריך יותר מנחישות כדי להיות מקצוען

שחר .ו

New member
ברמה של הכדורגל במגרשים העונה

יכול להיות שנחישות זה מספיק.

לא תמיד

נחישות זה דבר מאוד חשוב אני מסכים עם זה. אבל צריך יכולת כדי להתבלט ולעלות לשלבים גבוהים יותר.

Thierry Henry

New member
קלינגר טוען שזה הכל בראש

אז לך תדע, אולי הוא מתאים למכבי

זהו , שלא

במשחקים האחרונים אמבמבה, גם אם הוא לא משחק הכי טוב, לפחות משקיע ומשתפר. מה שכן, יש כמה שחקנים אחרים שכל אחד כאן יכול להחליף ( רמז: השם הפרטי שלהם הוא ברונו).

Thierry Henry

New member
ברונו שטראובר? ../images/Emo12.gif

האמת, אני לא ממש רואה מה אתה מוצא באמבמבה. נכון הוא משקיע יותר..הוא אשכרה רץ ואפילו הבקיע גול מול שער ריק. אבל בחייאת, הבנאדם כאילו לא יודע מה הוא עושה על המגרש. אני עדיין צוחק על הקטע עם הפנדל נגד יובה. הבחור התחיל ליפול כל הזמן כי הוא חשב שבגלל שפעם אחת זה הצליח לו זה יצליח שוב. הבחור פתטי...שחקן כדורגל, הוא לא. ושוב, עוד בלוף של קלינגר. העיקר לא יוחתמו שחקנים לפי קלטות, הא?

למעלה