צריך עזרה!!

ami026

New member
צריך עזרה!!

אני מוזמן לריאיון בשבוע הבא (תוכניתן) וחלק מההגדרות לתפקיד מצויינות להלן. אני לא בקי בנושאים הללו. אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחומר רקע כולשהו (אינטרנט ספרים) ככה שאדע מה בגדול לענות. Knowledge and experience in system software, drivers and/or Operating System (OS) kernel - Knowledge and experience in networking applications and device drivers in Windows* and/or Linux

לא הבנתי מה אתה רוצה...

אתה רוצה לדעת בגדול? למה, כדי שתתקבל לעבודה במקום מישהו שבאמת יודע מה הוא עושה ואז יפטרו אותך בגלל שאתה לא יודע מה אתה עושה? לא נראה לי שהם יחכו שתלמד את הנושאים האלה... חבל לך על הזמן וחבל על עוגמת הנפש של שניכם.

ami026

New member
אנ י לא חושב

שמישהו נולד עם ידע ב-kernel, ותקן אותי אם אני טועה. לפי אותה תיאוריה לעולם לא אדע ולכן לעולם אין לי סיכוי לקבל עבודה כזו. דווקא אם אתקבל אוכל לשבת וללמוד ובאיזשהו שלב להבין מה אני עושה. למה שלא תנסה לתת לי את הקרדיט ותפנה אותי לחומר רלוונטי?

נכון, אבל יש פרוייקטים של קוד פתוח

ויש ספרים שמהם אפשר ללמוד ולא רק בגדול.
מצטער אבל אין לי לינק בשבילך. בהצלחה

java me

New member
אם אתה בוגר אוניברסיטה ו/או טכניון

תרגע... פשוט תחזור על החומר/קורסים שלמדת במהלך הלימודים במדעי המחשב ויהיה בסדר. למדת שם כל מה שצריך כדי לענות בגדול על שאלות בנושאים אלו. אלא אם הם דורשים ניסיון מעשי של כמה שנים - זה סיפור אחר...

משהו אחד אני לא מבין.

למה תמיד אומרים אוניברסיטה ו/או טכניון? הטכניון הוא לא אוניברסיטה?

vinney

Well-known member
לא, זה מכון

בדרג אוניברסיטה מבחינת המחקר שמבוצע שם, כמו מכון ויצמן.

ami026

New member
תודה לך, אני אכן

בוגר אוניברסיטה (ת"א) ואיפלו תכנתתי שנה וקצת ב-C אבל לא kernel,drivers וכ'ו אלא אפליקציות רגילות (וכן קצת גם perl בסביבת יוניקס). במודעה כתבו שניסיון מעשי הוא יתרון. באוניברסיטה למדנו על kernels ותקשורת לא בצורה מעמיקה מדי אלא כמה פקודות סטנדרטיות (בעיקר ביוניקס). אשמח אם תוכל להפנות אותי לחומר רלוונטי שאצליח לקרוא קצת (ואלי גם דרייברים) שיספיק ליומיים. בתודה

java me

New member
לדעתי...

אין כמו לחזור על חומר מקורסים שלמדת אבל אם אתה מתעקש על ספר אז לדעתי יש אחד ויחיד. יש בו הכל, מוסבר יפה (לא מדובר על מעשי אלא הבנה!!!)
אני לא מכיר אתרי אינטרנט אבל חיפוש בגוגל יעשה את העבודה כנראה.... שיהיה בהצלחה בראיון

vinney

Well-known member
אם אתה מזמין אותו לראיון

אתה המנהל שלו? זה אומר שהגדרות תפקיד אלה הם חלק מהמומחיות הנדרשת כדי לעבוד בצוות שלך? אז מהר מהר תתחיל ללמוד (ולא תספיק לשבוע הבא, בטוח), כי אם עובדים שלך יודעים מה הם עושים, ואתה לא יודע מה הם עושים, ימייך שם ספורים.

למעלה