צריך עזרה

GT99

New member
צריך עזרה

רציתי לשאול את דעתכם.. האם למישהו יש רעיון איך אני יודע אם חברה שלי בגדה בי או בוגדת בי?או בוא נגיד את זה ככה..איך אני מגלה אם החברה שלי עשתה לי קטע מסריח... חייב עזרה דחוף..... תודה

seeyou

New member
בדרך כלל יש עננים לפני הגשם-

זה שונה מאישה אחד לשניה...בגיל שלה.... בדרך כלל מרגישים בשינוי בהתנהגותה: ביחסי המין-בתדירות היחסים...מרחפת... בליבוש חריג, אומרים שתמיד הבעל יודע אחרון..... ברוכים הבאים לעולם המציאות! יוסי keep smiling

מאי 39

New member
ולא תמיד המציאות אומרת שזה

מה שחייב לקרות תנסה קודם כל לברר את עצמך אם אתה פשוט טיפוס קנאי ומחפש רק מתוך קינאה או שיש משהו בהתנהגות שלה שמאוד מאוד מפריע לך ואם זה הדבר כלומר השני יש הרבה דרכים לגלות רק פה בפורום תוכל לגלות איך נשים/גברים גילו את הבגידה של בני זוגם ותלמד איך

רוזנה

New member
למה אתה חושב שהיא בוגדת בך?

מה היא מסתירה לדעתך? למה לא תבדוק איתה את הדברים שגורמים לך לחשוב שהיא בוגדת? אולי הכל בראש שלך? אולי זה באמת נכון, אבל אם תגיע בגישה של כנות, שאתה מספר לה כיצד אתה (!) מרגישה ומה אתה (!) רואה ולא תטיל שאלות וחקירות מצידך, אולי היא תספר לך את האמת.

lilki

New member
איך יודעים???

כמו כל דבר במערכת יחסים, אין מרשם מדוייק למשל ל"איך עושים שהיא תתאהב בי?" או "איך נפרדים מהבן זוג שלי"? וכך גם לדעת אם בן זוג בוגד בך זה אינדובידואלי לאותה מערכת יחסים ולבן הזוג הפרטי שלך. אצל זוג אחד תדירות יחסי המין יורדת ואצל זוג אחר דווקא הבגידה מגבירה את הליבידו ואת הריגוש וכן היא עולה. אולי המשותףלשניהם הוא השינוי שחל בבן הזוג. בן הזוג המרגיש שהוא אולי נבגד חש שינוי אצל בן הזוג השני ולא מצליח להסביר את השינוי בדברים אובייקטיביים שקורים בחייהם המשותפים. וגם זה אינו מעיד כי יכולות להיות כל כך הרבה סיבות(פנימיות יותר) למה בן הזוג מורגש כמשנה את יחסו . ושוב אני חוזרת לשאלה שנשאלה כאן: מדוע אתה מעלה שאלה כזו? תפרט ותרחיב יותר ואז נוכל לענות לך כפי שאתה מבקש. מחכה בציפייה לתשובתך.תרחיב מעט יותר על מערת היחסים שלכם.

GT99

New member
תודה לכל העונים

ולשאלתכם... אני אפרט...הרגשתי לכתוב כאן ולראות את תגובתכם מכיוון שבזמן האחרון אני חש בהרגשה מאוד מוזרה במערכת היחסים שלנו ולב דווקא שחרא לי כי לא ,אלא כמין הרגשה כללית שמעלה מחשבות כמו בגידה מצד הבת זוג. תדירות קיום יחסי המין לא השתנו,גם כמו הפגישות שלנו וכל מה שסובב...מה שכן ההרגשה הזאת שפתאום קפצה מאיפשהו. בטח גם לכם קרה כזה דבר?!כשאתם חושבים על משהו ומרגישים שמשהו מוסתר מכם,משהו לא בסדר,משהו שלא מספרים לכם. ולא הייתי אומר על עצמי שאני בחור קנאי,אני ממש לא,אני מאוד חופשי,דעות חופשיות (עד גבול מסויים).אז אפשר להוריד את הקנאות מהפרק. ושוב תודה לכם

תשובה לכל הפרנואידים למינהם...

תשובה רצינית מאוד ומעשית, קח חוקר פרטי למשך שבוע ימים תשלם לו הרבה כסף, זה יכאב לך נורא מאוד בכיס ואם הוא ימצא שהיא נאמנה לך, אני מבטיח לך שיותר לא תטיל ספק בה, כי זה יעלה לך ביוקר. אם כלום לא יעזור גש לפסיכיאטר שיתן לך כדורים, כי אובססיביות וקינאה חולנית הם מחלות נפש שרק כדורים ירגיעו אותם.

2004tom

New member
כן או לא

תשאל אותה הכי טוב מה יש לה לשקר.אתם רק חברים. ולמה את חושש בכלל יש סיבה שלא כתבתה

GT99

New member
לאדון רפה שכל

השם שלך אומר הכל. ובאשר לתשובתך המחכימה: 1)הגזמנו עם חוקר פרטי!לא? 2)העלתי שאלה!יש לך בעיה???אל תכתוב ואת השגעונות שלך תשאיר לעצמך! 3)בטח ובטח אל תדאג לכיס שלי! 4)איזה כדורים???יש לך המלצה ממשהו שאתה לקחת?? 5)אחרון וחביב,אם היית בן-אדם לא היית עונה תשובה כמו שענית!מתוסכל מינית??מוציא אגרסיות בגלל שאתה לא מקבל???יש לי פיתרון! ת-ת-ח-ב-ר ל-י!!!!!

למעלה