צריך עזרה

joshua149

New member
צריך עזרה

שנה טובה לכולם , אני בוגר טרי ,למדתי הנדסת חשמל אלקטרוניקה וסיימתי בהצטיינות בעיקרון התקבלתי למשרה מלאה בחברה שעוסקת גם בתוכנה וגם בחומרה לתפקיד בדיקות , השכר גבוה אבל זה לא פיתוח ממש , למרות שברור לי שתוך שנה אפשר יהיה לבקש ולרצות לעבור יותר לפיתוח אני מעדיף בתחום החומרה. הבעיה היא שלפי דעתי אני הולך להתקבל בעוד חברה למשרת מהנדס פיתוח RF ,אך אני לא יכול להרשות לעצמי לסרב ולא לחתום על המשרה הנוכחית ,בקיצור אינני יודע מה לעשות ( אני יודע שזה נראה צרות של עשירים אבל עבדתי הרבה על מנת להשיג את הראיונות הללו.. ) בקיצור האם כדאי להתחיל לעבוד ואז לראות מה קורה ואם יתאים לעזוב שם תוך חודש או שזה לא מקובל.. ? תעזרו לי להחליט , התחום שמעניין אותי יותר הוא RF אבל שוב פעם זה לא בטוח שאתקבל , וכרגע יש לי משרה עם משכורת ממש גבוהה ביד.. אני פונה כאן לאנשים עם הניסיון המתאים שיוכלו לתת לי באמת את ההצעה הטובה מה לעשות כי אני מבין את החשיבות של הניסיון בתחום ויודע שהשנים הראשונות דיי קובעות מה תעשה בעתידך המקצועי. אז תודה מראש.

makmakmak

New member
כמובן שלא נוכל לומר לך מה לעשות

אבל אני, לפחות, אומר לך מה אני הייתי עושה - מנסיון שלי וגם מנסיון של אחרים. "אני לא יכול להרשות לעצמי לסרב ולא לחתום" - אז קח את המשרה. ואם תקבל את העבודה השניה - תעזוב אחרי חודש. בטח קראת פה (או שלא) על אנשים שלקחו אותם ואחרי שבועיים פיטרו אותם - דברים כאלה קורים (מקווה שלא יקרה לך, כמובן, או לי), ובסה"כ זה עסקים. תשתדל לסיים איתם יפה אחרי החודש, גם אם יכעסו מעט. ואם לא תקבל את עבודה הRF שאתה רוצה - אולי תהיה הזדמנות נוספת בהמשך. בכל מקרה, בהצלחה.

eyali26

New member
לדעתי

אני התחלתי לעבוד ואחרי חודש מצאתי עבודה יותר מתאימה אז עזבתי... זה לא נעים אבל אין מה לעשות, צריך לעשות מה שמתאים לך... תקח את מה שיש לך ביד.. עם זאת, במדינה ככ קטנה ובתעשייה קטנה תמיד יש מצב שתיפגש שוב בעתיד עם האנשים שאותם תעזוב אחרי חודש אבל למה לחשוב ככ רחוק? תיקח את העבודה שיש לך ביד, צבור ניסיון, ואם יהיה משהו טוב יותר אז תלך עליו.. אין בטוח בחיים

למעלה