צריך עזרה

צריך עזרה

שלום לכולם. אז ככה, יש מישהי שממש נדלקתי עליה. אני עובד איתה (העבודה דרך הטל') והיה לנו ביקור לפני חודשיים איפה שהיא עובדת. העניין הוא שראיתי אותה, היא ממש מתוקה, אבל חוץ מנעים מאוד קוראים לי X לא היה כלום. התביישתי ליד כל החבר'ה שלי... עכשיו, השאלה היא מה עושה? הייתה לי הזדמנות טובה שהוחמצה. מצד שני אם יהיו לי השבוע איתה משמרות משותפות אני לא אלך ישר ולעניין, כי יכול להיות שאו שהיא לא מעוניינת או שיש לה מישהו. ואז אני אצא אידיוט. מה עושים? אני חושב עליה כל הזמן..

sh53

New member
תצא אידיוט? בטח שלא

למה אתה חושב שאתה תצא אידיוט אם תקבל את התשובה לא? אולי היא דווקא תוחמא מזה שהיא נראית סקסית ומטופחת? כלומר תקבל מחמאה? אם תתחיל איתה ותקבל את התשובה לא בצורה לא מנומסת - אז הבעיה איתה ולא איתך. ועכשיו מה לגביך? אני מבינה שאתה עובד איתה באופן קבוע דרך הטלפון וזו דרך מצויינת לנסות ולשוחח איתה על דברים נוספים חוץ מהעבודה, לא?. לשאול אותה איך עברה עליה השבת ומה היא עשתה. לפי התשובה שלה (ללכת מסביב הענין) תדע מי נמצא ברקע ואם יש לה בחור בכלל.

זה פשוט

יגרום לי לתחושה מאוד לא נוחה "ללכת על גדול" ולקבל סירוב, בכל זאת, אני עובד מולה לפעמים (כשהמשמרות שלנו נופלות על אותו היום...), והיא בטח תספר לשאר החבר'ה שם. בקיצור אני לא רוצה לקחת סיכון. זה מביך, זה לא עוד סירוב... חוצמזה, לא מחייב, אני יכול לשאול אותה מה היא עשתה הסופ"ש והיא תספר לי שהיא הלכה לים עם חברות. זה אומר שהיא רווקה? אבל אני אנסה לפתח איתה שיחה..

SummerSpirit

New member
למה אידיוט?!

תנסה לדבר איתה קצת ולברר דברים. בסופו של דבר אני מציאה לך ללכת אליה ולומר לה מה שאתה רוצה. מקסימום לא יצליח, לא נורא.. לא סוף העולם.

נינושש

New member
תראה..

אין לי הרבה מה להגיד לך חוץ מלך על זה.. אין לך מה להפסיד אם תנסה... יש לך רק מה להרוויח. אז פשוט תעשה את זה.. תדבר איתה תפתחו שיחה תנסה לראות אם יש לה מיהו במידה ולא תזמין אותה לצאת.. זה הכל.. בהצלחה.

תבינו את הבעיה

אני לא רוצה שיהיה מצב שבו אני אשאל אותה ומסיבה כלשהי היא תסרב ואז תמיד כשאתקשר לשם יהיה: הינה, זה שניסה להתחיל עם יפעת. ומצד שני, אני לר רוצה לפספס הזדמנות (אם אכן יש כזאת)..

sh53

New member
זה הכל נמצא בראש שלך

אתה עושה מזה "סרט" מביך. אם אתה לא לידה ומתקשר אליה, אז מאיפה אתה יודע אם היא צוחקת או לא? מאיפה אתה יודע מה היא חושבת? חוץ מזה תן לה את הקרדיט שהיא בחורה בוגרת ואם מישהו מתחיל איתה והיא אומרת לא, אז היא לא מתחילה לצחוק עליו כי היא בוגרת - אלא מקבלת את זה כמחמאה שהיא בחורה יפה וסקסית.

כמה דברים

יש לי קצת חשש מפני שבחור אחד אצלנו נדלק על מישהי. היא לא הייתה מעוניינת בו. לא בעייתי נכון? אז שהיא כמו ותלסחו לי כולם כמו כלבה צוחקת עליו עם החברות שלה. הבוקר ראיתי איך היא נכנסת וכשהיא רואה אותו היא והחברות צוחקות. אני יודע שלא כל הבנות כאלה, אין לי ספק. אבל היא אחת מהן? בכל מקרה אני אבדוק אם היא בכלל פנוייה. אם היא בקשר אני לא מתכוון להיכנס ולהרוס להם.

sh53

New member
מסכימה עם הסוף של מה שכתבת

לא להכנס לקשר עם בחורה שנמצאת כבר בקשר (נקודה נוספת למחשבה, אם היא נמצאת בקשר ומחליפה בקלות את הבחור שהיא איתו, אם היא תהיה איתך יום אחד זה יכול לקרות גם לך והיא תחליף אותך, ולא משנה אם היא במילא רצתה לסיים את מערכת היחסים ביניהם, קודם כל שתסיים ואח"כ תמשיך לקשר הבא). בקשר לבחורה שצוחקת על מי שהתחיל איתה - אם הבחור נעלב ממנה שהיא צוחקת עם החברות שלה כל פעם שהוא עובר לידה, הוא יכול יום אחד לעבור עם מישהי לידה מחובק עם בחורה (אפילו לא חברה שלו
).

למעלה