צריך עזרה

j u s t m e3

New member
צריך עזרה

אני לא יודע מה לעשות.. אני יודע שאני עוד צעיר אבל החלטתי לספר עליי לאמא..החלתי שהגיע הזמן וגיליתי שהיא הומופובית. היא תקועה בדיעות פרמיטיביות. היא אמרה לי בבירור שהיא שונאת הומואים. שאלתי אותה מה הייתה עושה אם הייתי הומו והיא אמרה לי שמעיפה אותי מהבית.. אני כל כך אוהב אותה. אני לא יודע מה לעשות. אני חייב עזרה. אני יודע שכדאי לחכו עם היציאה, אבל איך אפשר לצאת כשאמא שלי הומופובית חזקה שלא מוכנה להשתחרר מהדיעות הקדומות שלה? מה יקרה אם אני אספר, אני על סף שבירה אני כבר לא יכול יותר. אם הייתי יכול הייי בורח מהבית. יש לי לאן והכל אבל אני לא יכול לעזוב אותה ואת המשפחה ולוותר על הלימודים. לא יכול. אני כל כך מפחד:(

יעל Y

New member
חשוב להקשיב 'ללא יכול'

אני קוראת את המשפטים הכואבים שלך עד כמה קשה לך לשמור את הסוד ולא סתם אלא מאמך שאתה מאוד מאוד אוהב. גיששת בשאלה מה היה אם... וגילית שאמך הומופובית. כמעט יכולת לספר ושוב נטרקה הדלת. יכול מאד להיות שזה עדיין לא הזמן לספר לאמך, אבל אתה יכול להקל על עצמך ולספר לחבר / ה טובים עליך ולפרק קצת את הכובד של הסוד. אל תעזוב את המשפחה והחברים כי ברור שאתה קשור ואוהב, נראה לי שכרגע תאמר לעצמך שזה בסדר לחיות עם סוד משלך, וכשיגיע הזמן לספר אתה תדע. כולנו רוצים שהאמהות שלנו יקבל ויאהבו אותנו כמו שאנחנו, ואתה רוצה את הדבר הכי נכון בעולם וקשה לחשוב שיש תנאים לאהבה, אבל אולי יש, ואיך מתמודדים זו שאלה מאד חשובה שאין מה לענות עליה בלחץ.

j u s t m e3

New member
תודה

למתנדבת וליעל Y תודה רבה.. אני איקח לתשומת ליבי את הדברים שאמרתן והצעתן. אני אחכה עם זה, אני גם לא אספר עדיין לחברה הכי טובה שלי. אני אנסה קודם שאמא תתרכך עם העניין. חשוב לי שכשאני אהיה ממש ממש מוכן אני אספר לה. אני אקבל כל החלטה שלה, גם אם זה יהיה להעיף אותי מהבית, דבר שאני לא בטוח שיקרה אבל יש סיכוי. רשמתי את המספר של המקום הזה שיהיה לי וכשאני אצטרך אני אתקשר. תודה:)

ת ה ל ה

New member
יש גם יועצים נפלאים באגודה - שווה

להתקשר לשם. לא יודעת איפה אתה גר אבל בכל עיר כמעט יש סניף של האגודה, יש גם את ארגון הנוער הגאה שנותן מענה לצעירים מתלבטים ויש שם שירותי יעוץ בנושא של יציאה מהארון. חשוב שתדע שאתה לא לבד בענין הזה. הרבה צעירים מתחבטים בדיוק באותו ענין, לא יודעים מתי אם ואיך לצאת מול ההורים. בסופו של דבר כאמא אני מאמינה שאמא שלך אוהבת אותך, אולי צריך לתת לה קצת זמן ולך קצת יותר בטחון ותמיכה. בהצלחה דליה

למעלה