צריך עזרה .....

utopia 111

New member
צריך עזרה .....

היי אנשים ! אני כותב פה מדי פעם, ותמיד תמיד עוקב. לא מזמן ראיתי שנכתב פה על הופעות קרובות של אלאניס (שכמובן לא כוללות את ישראל), ורציתי לשאול בבקשה אם מישהו/י יכולים לעזור לי .... מאיפה אני יכול לקנות כרטיסים להופעות בלוס אנג'לס ? כי אני כנראה נוסע ואני חייב לתפוס שם את אלאניס ...

בעקרון באתר של אלאניס יפורסם אתר

שממנו אפשר להזמין כרטיסים אבל צריך קודם שהאתר יתעדכן אז אני אנסה לחפש לך...

סורי... אבל...

המכירות עוד לא התחילו, אבל ברגע שהם יתחילו אני מבטיח לפרסם פה~

utopia 111

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

נחמד מצידך .... תודה רבה

gggrrr

New member
אני ממש

מקווה לתפוס הופעה שלה בארופה בסיבוב הקרוב למרות שגם הופעה צנועה בארץ הקודש תספק אותי נ.ב. מישהו יכול להסביר למה השירשור של רעיונות להביא אותה לארץ לא הצליח??????????
יאללה אחים ואחיות להיות יצירתיים ולהשקיע! רק המאמץ מוביל לתוצאות

כמו שאמרתי

אני כל יום ויום כותבת לה למייל... אני לא יודעת עד כמה זה משפיע ואם זה בכלל משפיע אבל שווה לנסות... אפשר גם לשלוח לה בדואר מלא שטויות שנאסוף בחבילה אחת.. או אהממ לפתוח איזה אתר שבו נשיג כמה שיותר חתימות של אנשים שרוצים שאלאניס תבוא.. העיקר, שתבוא.

utopia 111

New member
אני באמת מקווה

לנסוע ללוס אנג'לס ולתפוס אותה בהופעה. יש לי ידידה טובה שגרה שם ... מישהי עם קשרים, שהבטיחה שהיא תעשה הכל בשביל שאני אפגוש את אלאניס .... היא יודעת בדיוק איפה אלאניס גרה (וגם פגשה אותה), ופעם אלאניס הייתה לקוחה בחנות שלה (הידידה הזו מעצבת), אז מקסימום אני אארוב לאלאניס מחוץ לבית וכשהיא תצא לזרוק זבל אני אשכנע אותה לבוא להופיע בארץ

Rוית

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אתה מוזמן גם להגיד של ש-דה פורום אוף זה תפוז אוף איזראל איז וורי וורי לאוב הר!! או משהו כזה

utopia 111

New member
כמובן ../images/Emo13.gif

האמת שהידידה הזו הבטיחה לקחת אותי אליה, ואם אני באמת איכשהו אזכה לכמה רגעים במחיצת אלוהים, אני אספר לה על הפורום הזה .... שתקפוץ לבקר.

Lotzifer

New member
תקשיבו משו גדול.....

*סליחה על הניצלו"ש.......* קיבלנו היום את הטקסטים להצגת סיום שלנו, שבעיקרון זה בנוי על כל מיני דברים שהעלנו בסדנאות עם הבמאי/כותב של ההצגה.... אז בקיצור יש שם קטע שהילדים מקריאים קטעים מעיתון על כל מיני דברים מבאסים שקרו (פיגועים וכו'.....) ויש שם שורה של איזה ילדה "הקונצרט של אלאניס מוריסט בארץ התבטל, ולא בגלל המצב הבטחוני....." ואחרי זה גם תוב משו על קורט קוביין...... משו כזה..... וכמובן, הוא הכניס את השורה הזאת (על אלאניס) בגללי........

utopia 111

New member
אני גאה בך ....

נשמע ממש מגניב. אגב .... פה בפורום נכתב שההופעות שלוס אנג'לס יתקיימו בסוף יוני, וזה לא נכון. לפי האתר הרשמי הן יתקיימו בסוף יולי .

chaos12

New member
../images/Emo70.gifרגע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifI!I

אם אתה מכיר מישהיא שמכירה את אלאניס תאמר לה שיש פה פורום גדול שלה ומלא מעריצים ושתשכנע את אלאניס לבוא לארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה