צריך עזרה...

royi00

New member
צריך עזרה...

אני עושה עבודה באנגלית על עברי לידר! עכשיו אני צריך מידע עליו-באנגלית... אשמח לקבל עזרה רועי

Ez sLeeP

New member
ומידע בעברית - שהיא שפה ברת-תרגום,

יעזור? כי אם כן יש במאמרי הפורום - ביוגרפיה. בהצלחה. צופיפניק, הא?

רק ספיר מורשית לענות על שאלות כאלה!

אני משתגעת, אני לומדת כבר מלא זמן. מאז המבחן בתולדות המחול לא למדתי ככה. אני משתגעת....איזה חומר מפגר. יש לנו סיפור, תפוחים מן המדבר לדוגמה. הסיפור מלא ברובדים מעניינים, במוטיבים שיש בהם סמליות, ברעיונות והגיגים על החיים. וכל מה שהמורות המפגרות האלה עושות זה לסכם את הסיפור. ואז לכתוב שוב את הסיכום של הסיפור בפורם אחר, ואז בעוד צורה ועוד ועוד. זה לא מעניין ללמוד כככה ספרות

Ez sLeeP

New member
תפוחים מן המדבר זה מקסים.

סביון ליברכיט תעשי לי ילדים! (אויש, האישה כ"כ אנטי-תיזה לסיפורים שהיא כותבת. משעממת. מדברת שעות על שטויות ומחזוריות כתיבה, ומציגה את עצמה כמעין גורו של כותבים ישראלים. היא נוראית. כמעט נרדמתי משמיעת קולה המונוטוני). ילדי הצל זה גם מעולה. ממש.

Principesa Reut

New member
סביון ליברכט../images/Emo70.gif

גם אנחנו למדנו את זה בספרות
וגם אנחנו סיכמנו

אוחחחחחחחח

אין ילדי הצל בסוף וזה סופי. יש הרבה שירים בצורה כללית כזאת, יש מדירה לדירה, יש עוד מעט מאוד סיפורים, ויש אנטיגונה(אני מקווה). אני די מרוצה. כאילו למדתי פחות ממה שהורדתי, אבל אני מקווה שהורדתי את הדברים הנכונים:) מקסימום, יש 10 נקודות על ניתוח סיפור שטרם נקרא אז זה בסדר... אוי
אין את השמות של אנטיגונה.... קראון, אנטיגונה, איסמנה, היימון, השומר, פרולוג, פרודוס, שיט שיט, אוקיי אודה, מממ הדבר האחרון ההואאהמממ פָיָן (פשוט חובה לנקד), ו...אכסודוס. אה וגם היבריס וקטרזיס נו זה קל ממה אני נלחצת.
לי
לילה טוב אוי, איך קוראים לנביא.....:-}טיריסיאס העיוור...שרואה הכל....טוב עוד פעם צריך לעבור על אנטיגונה.... לילה טוב

זה נגמר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לבינתיים, עד ההיסטוריה מועד ב' או הבגרות, או השטות הבאה.... איזה מבחן מבולגן. כתבתי 15 , 15 עמודים. צפופים. בלי מחיקות. 15! אני משוגעת.

jeackyh

New member
ובשביל הפוזה../images/Emo3.gif

האתר יפתח עוד 3-4 חודשים.. טוב, יותר מידי אנשים מתחילים לשאול אולי כדאי שאני אברר מתי האתר באמת יפתח עוד 6 ימים בעלי חוזררררררררררררררררר

Ez sLeeP

New member
מזל טוב. בהצלחה חופית.

בהצלחה לי. מ-1 עד 10, עד כמה זה נורא שלא למדת בכלל למתכונת בכימיה בעוד שעה ורבע? |רץ ללמוד|

למעלה