צריך עזרה

צריך עזרה

אני רוצה לארגן בהפתעה מסיבת יום הולדת לדוד שלי. אם אתם יכולים לתת לי עיצות, טיפים, או רעיונות מעניינים למתנות וכו` אני יודה לכם במאד מאד. תודה רבה

מתנדב

New member
זו שאלה כללית מאוד, והתשובה קשה

ביותר, אתה צריך לדעת כמה כסף אתה מוכן להשקיע?, עד כמה הבן דוד שלך קרוב ללבך שאתה מוכן לעשות בשבילו? כמה אנשים אתה מתכונן להזמין?, ולגבי מתנות, אם אתה יודע מה הבן אדם רוצה, ומה הוא אוהב אז אני חושב שכדאי לך להשקיע את זה, ויש לי עוד רעיון בשבילך, רק אל תספר שאני אמרתי לך לעשות את זה, יש בכל יום בתוכנית של מנחם טוקר מגשימים חלום, אתה מתקשר לתוכנית ומשאיר שם הודעה של חלום מסויים שהיית רוצה שזה יתגשם, ומנחם טוקר חוזר אליך ומגשים לך את החלום, אני זוכר שהיה סיפור שאחד התקשר שחבר שלו איבד את הרכב בתאונה קשה, הוא קנה רכב חדש ואיך שהוא יצא מהסוכנות רכבים מישהו נכנס בו וקרה תאונה קשה, וטוקר ארגן לו רכב מהשכרת רכב לחודש ימים בחינם, אבל רכב שלא הייתי מתבייש בו שיעמוד לי מתחת לבית, לכן תנסה את מזלך אולי טוקר יתקשר לבן דוד שלך ויתן לו איזה מתנה נפלאה בשמך?, אני רוצה להתקשר שיגשימו את החלום שלי באיזה מליון דולר, אולי אני יקבל מזה משהו?,, איפה רפוש עם הקומבינות שלו שיארגן לנו משהו ברדיו קול חי...

BigKay

New member
לפעמים כשלא עושים זה גם הפתעה...

אבל אתה יכול להזמין את "איש הרוח" ולהקתו שינגנו שמה בתירוץ של מפגש הפורום, ואז זה אפילו לא יעלה לך כסף... יום הולדת שמח. ושיהיה רק צרות כאלו לעם ישראל..

מתנדב

New member
שששששש... שאיש הרוח לא ישמע

שאתם מתכננים לו משהו כזה וכאילו זה יראה מפגש הפורום, זה לא יפה לעשות עליו קומבינות בצורה כזאת.

מתנדב

New member
שרה, אני מוכן לבוא למפגש בתנאי אחד

שאני הולך לצדך כמו הנכד..

sarav55

New member
תירגע עדיין אין לי נכד

בקרוב ממש הלוואי יהיה לי נכד ואז אדע איך הולכים עם הנכד וחוצמזה אני לא נראית זקנה עד כדי כך שתוכל להגיד זוהי הסבתא שלי אומנם הגעתי לגיל הבינה אבל אני עדיין צעירה ונראת כזו לא כמו גילי

מתנדב

New member
בסדר סבתא ../images/Emo6.gif

אני מאחל לך אריכות ימים שתזכי להיות בחתונה של הנינים בעזרת השם...

מתנדב

New member
אמן ואמן....

תגידו אמן גם על הברכה שלי, אל תהי ברכת הדיוט קלה בעיניך, שרה תזכרי את הברכה שלי, ובעזרת השם את עוד תזכי לראות את חתונת הנינים שלך, והכל כמובן בזכות המצוות והמעשים הטובים שאת עושה....

sarav55

New member
אמן תודה

איזה מצוות ומעשים טובים הלוואי שאזכה דרך אגב גלית בת סידוניה עדכנו אותי שוחררה מבית החולים איזה יופי

למעלה