צריך עזרה.

צלמוות

New member
צריך עזרה.

לפני כשנה, בזמן היומולדת של חברה שלי, אירגנתי לה מסיבת הפתעה. כלומר 50 מחבריה(הקרובים
) הוזמנו לחוף הים, שם חיכה תקליטן והרבה אוכל והייתה פשוט מסיבה פיצוץ והחברה התלהבה נורא ושמחה מאוד,כמו כן גם קניתי לה בושם שידעתי שהיא אוהבת ורוצה והכל יצא מושלם. ועכשיו, היומולדת שלה מתקרב והיא כבר הספיקה להגיד לי 6 פעמים(היא ניסתה להראות שהיא צוחקת אבל רואים שהיא רצינית ביותר) שהשנה,היא מצפה שאני אתעלה על שנה שעברה כי עכשיו אנחנו כבר מעל לשנה חברים וכו' וכו'... והשאלה שלי היא: מה לעשות?? לארגן לה מסיבה בסדר גודל של כפר המוזיקה בניצנים ולשמח אותה או לחגוג בדרך צנועה ואינטימית ולאכזב אותה? כשאתם עונים קחו בחשבון שאני יודע כעובדה שחברה שלי היא אדם נורא חומרני ונורא נמשך לכל הטררם טררם הזה והיא חושבת שכגודל המתנה כך גודל האהבה... מה עושים? בתודה,צלמוות.(שחדש פה)

ליליינה

New member
../images/Emo13.gifוואללה נראה לי עסק לא פשוט...

לפי מה שראיתי אתה בחור צעיר, אני מקווה שכל ההילולה הזו לא פוגעת לך יותר מדי בכיס..(אבל זה ממש לא עסק שלי, סתם זו מחשבה שעברה לי בראש..) בכל מקרה- קודם כל אני רוצה שתדע שלפי דעתי אין כזה דבר שתארגן לה משהו אינטימי ותאכזב אותה.. כל השקעה וכל מאמץ מצד בן זוג אוהב, אם היא אוהבת אותך באמת- שום דבר שתעשה לא יאכזב אותה (מנביון, אלא אם תשכח לגמרי את יום הולדתה..) אני חושבת שהמצב האידיאלי הוא כשיש אהבה אמיתית אז מתרגשים מכל דבר (ולו הקטן ביותר שבן הזוג עושה..) עד כאן לדעתי על אהבה, ועכשיו לעצה: אם בא לך לארגן לה איזה ערב יפה, מושקע (כספית) ורומנטי, ולא בא לך שוב לארגן ערב עם המון אורחים, (במיוחד לאור העובדה שאתם כבר שנה ביחד והקשר יותר עמוק), אנימציעה לך להזמין אותה ליום פינוקים בספא הכולל טיפולי פנים, ג'קוזי משותף לך ולה, מסאז'ים משותפים (או רק בשבילה- איך שבא לך), אחרי זה אתם יכולים להעביר את הלילה באותו ספא (יש כל מיני מלונות שעושים דילים כאלה, פשוט תברר באינטרנט.) מגוון המחירים הוא מאוד רחב- אם אתה לוקחים חדר פרטי אז זה יותר יקר, וזה גם תלוי בחבילת הפינוק שאתה מזמין... האמת היא שזה הרעיון שלי- כל אחד מדבר מעומקי ליבו.. מקווה שנתתי נקודה למחשבה. פשוט נראה לי שלחזור על הרעיון של שנה שעברה- כמה מוצלח שהיה , יהיה יותר מדי צפוי. ואם אתה מגיע למצב של התלבטות יותר מדי קשה עם עצמך- למה שלא פשוט תשאל אותה מה בא לה לעשות ולפי זה תארגן הכל והיא לא תצטרך לנקוף אצבע? אולי זה לא הכי מפתיע שיש אבל עדיף זה מאשר להתאכזב... אני חושבת שהמילה האחרונה שכתבתי מאוד מיותרת לפי דעתי, לא נראה לי שאפשר להתאכזב משהו שמישהוא אהוב כל כך טורח לגביו, אבל אני לא היא, ואני לא מכירה אותה... הכי הכי חשוב: תאהב אותה, תאהב אותה, ותפנק אותה...(למרות שלא נראה לי שתהיה לך בעיה עם זה...) כל הכבוד על המאמץ.. ובהצלחה!

Vdrums

New member
בעסה, מודדת דברים בכסף...

לא הבנתי למה אתה שואל אם לעשות משהו גדול ולשמח או קטן ומאכזב, הרי ברור שאתה לא רוצה לאכזב. יש פורום מתנות תנסה גם שם. בהצלחה ותהנה.

צלמוות

New member
תודה רבה

אני רואה שתמיד אפשר לסמוך עלייך שתתני תשובה טובה או הצעה מועילה... ימבה תודות!!!!

צלמוות

New member
הבהרה

התודה מקודם הייתה ללליליינה למרות שאני מודה לכל מי שמנסה לעזור...

אתה יכול לארגן....../images/Emo41.gif

משהו אינטימי שלך ושלה... אבל להפתיע עם המתנות הקטנות והגדולות ואז היא תתחיל לדבר סינית... לא הייתי רוצה להרחיב בדיבור לפני שתגיד שיש לך עניין לשמוע כי זה דבר שיכול לגרום לך לבכות...

למה כשאומרים לכם "להתעלות"... ../images/Emo42.gif

אתם מיד חושבים על ההוצאה הכספית? גם אם היא בן-אדם הכי חומרני בעולם. תהייה יצירתי, בחור! תחשוב יצירתי, קח אותה לאיזה רומנטי מיוחד, לבילוי בשניים, רק אתה והיא, משהו אינטימי מיוחד... החגיגה לא חייבת להיות המונית ויקרה! - במתנה תשקיע קצת יותר. בילוי נעים ומזל טוב

free soul

New member
חחח היא היתכונה ל... ח ת ו נ ה!!

אם היא רוצה מסיבה בסדר גודל ענקי.. אז... תעשה 1+1 תחשוב

17 וחצי, ואתה מחפש... ../images/Emo12.gif

להוציא סכומי עתק? איזה בנק שדדת לאחרונה? אתה מחרבן כסף? תתעורר בן-אדם! - לא מספיק הלימודים וכל הלחץ של הגיל שלך, אתה עוד רוצה להוסיף לחץ? אם היית החבר שלי... תפקח עיניים, מותק, אהבה זו לא, זה לא יותר מניצול, כדי לספק עלמה צעירה מפונקת וגאוותנית במיוחד!!! - כל מה שהיא מבקשת, זה שכולם יראו! כן, שכולם יראו, איך היא מסובבת אותך על האצבע הקטנה שלה. מצטערת, אבל זו המציאות!

צלמוות

New member
אוקיי...

קודם כל כסף זו לא בעיה.... דבר שני,את באמת חושבת שזה מה שהיא רוצה??

ebony

New member
כן אני חושבת שזה מה שהיא רוצה.....

לפחות זה נשמע ככה
(מצטערת אם הכאבתי עם המשפט הזה) תראה בתור אדם שמסתכל מהצד על ההודעה הזאת כן זה נראה כאילו שהיא מעוניינת בכסף... אני לדוגמא הייתי מסתפקת בדובי או אפילו סתם לבלות עם בן הזוג שלי ... אם הוא היה רוצה לעשות לי מחווה גרנדיוזית אז בבקשה זאת החלטה שלו אבל לא הייתי לוחצת עליו בנושא.... מצד שני זאת רק אני ואותי קל לרצות... אבונית

צלמוות

New member
לא הכאבת...

באת לעזור לי... אני יכול רק להגיד לך תודה רבבבה!! הלוואי עליי חברה בסגנון שלך...

קיבלתי דובי חיבוקי...

ליום ההולדת האחרון שלי, קיבלתי דובי חיבוקי, מהידיד הכי טוב שלי, ואני ישנה איתו בלילה. למה אין גברים, שאפשר לחבק, כמו דובי חיבוקי?

tofit

New member
יש לי עוד רעיון נחמד

אולי הקרנה פרטית של סרט שהיא אוהבת? פעם עשינו את זה וזה היה נורא נחמד. מתקשרים לבית הקולנוע, מתאמים יום ושעה, אפשר הקרנה רק לשניכם, ואפשר להזמין את כל החברים. אני לא זוכרת כמה זה עלה, אבל אמרת שכסף זו לא בעיה. מצד שני, אני די מסכימה עם מה שכמה חברים כתבו לגבי עניין החומריות והעובדה שהיא מנצלת אותך. כסף זה חשוב מאוד, אבל אי אפשר לקנות איתו אהבה. (יש סרט כזה, אולי זה הסרט שאתה צריך להקרין לה)

neuron

New member
אההה! זה פשוט...

תשכור הופעה פרטית לקרקס שיוזמן לארץ במיוחד מרוסיה, רק אתה, היא ועוד 500 חברים קרובים. בסוף המופע תטוסו כולכם בטיסה מיוחדת לפאריס ושם תעשו קייטרינג עם ארוחת גורמה על גדות הסיין. בסוף הארוחה יהיה מופע של זיקוקים שיעופו מעל מגדל האייפל. אם אתה צריך עוד רעיונות אז רק תבקש.

למעלה