צריך עזרה...

צריך עזרה...

שלום לכם! אני צריך עזרה מהמתמצאים בענין בחיפוש קרובי משפחה של סבי ז"ל שניצל מהשואה וכל משפחתו הגדולה נעלמה ולמעשה לא ידוע על אף אחד ששרד .הוא היה מפולין ממחוז לבוב.. כל מי שיוכל לעזור אשמח אם ישלח הודעה לאימיל שלי [email protected] ,תודה

כוכה

New member
דתי צפוני - תן פרטים

שמות בעברית ובעיקר לועזית, מקומות בלועזית - ארץ מוצא.

ornan

New member
נוכל לנסות לעזור

אם תוסיף לנו את הפרטים הבאים: שם סבך ורצוי גם בתכתיב לועזי שם הישוב ולא רק המחוז הערכה של שנות לידה כל פרט נוסף: שמות הורים, אחים, מקצוע וכ'. אנו נענה לך בפורום, שכן לזה הוא נועד, אולי אם נצליח לאתר את פרטי משפחתך נוכל להעזר בפרטים אלה לחקר משפחותינו.

פרטים עד כמה שאפשר כבקשתכם..

דבר ראשון תודה רבה על ההענות לעזור. הרבה פרטים אין לנו צפני שסבי וסבתי לא דיברו על מה שהיה ויותר מזה שסבי נפטר שאבי היה בן 15 לערך מה שכן אני יודע הוא:ששמו היה דוד רוזנבוים ז"ל הוא נולד בסביבות השנים בן 1905 ל 1918 לערך כמו"כ כידוע לנוהוא היה מתגורר במחוז וועלין בעיר בשם לבוב/למברג היתה לו מישפחה כולל אישה וילדים האישה ככל הנראה נירצחה בשואה לגבי הילדים אחים ואחיות ושאר קרובים אין לנו מושג כמו"כ ידוע לנו שהיה לו שם מפעל גדול ליצור משקאות וכן הרבה שטחים חקלאיים וכדומה שהוא עלה לארץ אחרי השואה הוא היתחתן בשנית ו... אנו לא מחפשים דווקא קרובים אלא גם מי שהיה מהאיזור שם עו מישפחתו ויודע פרטים אנו נישמח לקבל ושוב המון תודה!! [email protected]

עוד צאצא לבן לבוב...

עוד מעט תפתחו פורום משלכם...
ארנון

לא ידעתי ....

לא ידעתי שיש כאן הרבה צאצאים לבני לבוב.... אולי באמת בסוף מישהו ידע משהו ויעזור....

שנת הלידה יותר בדיוק...

לכל הרוצים לעזור שנת הלידה של סבי היא ככל הנראה 1906

למעלה