צריך עזרה

TheLightMan18

New member
צריך עזרה

מישהו יכול לתת לי איזה רעיון למשקה שאפשר להביא האיטליה????

Chewbacca

New member
נסיון להסבר

אם התכוונת שאתה נוסע לאיטליה ומחפש משקה להביא חזרה לארץ הייתי מחלק את התשובה שלי לשניים. מסיציליה הייתי מביא בקבוק של יין מרסלה מיצרן טוב, מדובר על יין מחוזק שמיוצר בלעדית בדרום איטליה / סיצילה. אני בטוח שמישהו פה יוכל להמליץ על יצרן טוב. אם אתה נוסע לחלקים אחרים של איטליה (למשל לאיזור טוסקנה), בקבוק (או יותר) של chianti classico שיש עליו תווית של תרנגול שחור עם הסימון DOCG עליו תמיד יכול להיות נחמד. לעומת זאת, אם התכוונת שאתה מחפש לקנות משהו פה ולקחת אותו לאיטליה, יש לי כמה המלצות, ראשית יש ליקר אחד שהוא ישראלי לחלוטין, סברה, שוקולד ותפוזים שמסמלים את ארצנו רבת פירות ההדר. אפשרות נוספת היא ליין נחמד תוצרת הארץ, קברנה סוביניון של ירדן או של אחד מיקבי הבוטיק.

TheLightMan18

New member
תודה רבה

תודה רבה על האמלצה בכל מקרה סבתא שלי זאת שטסה לאיטליה ואני נותן לה להביא לי דברים טובים להביא לי חוץ את רוב המשקאות יש לי כלומר יש לי בר עשיר עם הרבה משקאות מכל העולם דברים שלא שמעתה עליהם אפילו בכל מקרה תודה רבה

Crazy_Bitch

New member
ממממ...

הכל! סתם נו, אם לא קיאנטי או מרסלה, כמו שכבר המליצו לך, לימונצ'לו וגראפה, חובה! בכל מיני בוטיקים וחנויות אפשר למצוא לימונצ'לו Home-made באיכות מצוינת ואפילו בכל מיני בקבוקים מעניינים- אבל למי אכפת (פרט לאמא שלי) מהבקבוק?? גראפה אפשר למצוא בכל מקום, אני אישית הכי התלהבתי מגראפה בטעם פירות יער (Fruti di bosco- סליחה אם טעיתי בכתיב), או בטעם קרמל.. יש עוד אלף ושניים טעמים מדהימים. האיטלקים בכלל מייצרים ליקרים טובים כמו האמרטו, אבל אני לא מתה על זה.

למעלה