צריך עזרה!!!

Dragonite

New member
צריך עזרה!!!

אוקי, אני עכשיו לפני האלייט פור, ויש לי שתי בעיות: הפוקמונים שלי נורא חלשים, יש לי טייפלואוז`ן ברמה 46, או הו ברמה 42, אחר כך יש לי היפנו שקרוב לרמה 40, ואת הגיראדוס האדום!!! חוץ מזה אין לי מישהו ממש טוב... הבעיה השניה היא שאמא (מן הסתם במשחק :) ) שלי כל הזמן לוקחת חצי מהכסף שאני מקבל בקרבות... אני לא יודע איך להפסיק את זה, ויש לי ממש מעט כסף, ואני צריך הרבה דברים... אני לא מבין איך גמרתי את כל העולם החדש ויש לי כל-כך מעט כסף... אז בבקשה חברי הפורום, עזרתי פה הרבה פעמים לכולם, והפעם אני ממש צריך עזרה ודחוף! שלכם, דרגונייט

mr. man

New member
אז ככה

אל תפחד מהאליט פור, אני ניצחתי אותם מבלי שהיה לי אפילו פוקימון אחד מעל ל 50. אם אתה צריך כסף, תלך לאמא שלך בניו בארק טאון ותבקש את הכסף שלך בחזרה. זה לא כל כך קשה לנצח את האליט פור. תשתמש הרבה ב F5 F6, אז תצליח בקלות. אחרי שאתה מנצח אותם, תלך לוירידאין בעולם הישן, יש שם בית שיש שם מאמן. יש לו מגניום, טיפלסיאון ופרלגטור. כל פעם שמנצחים אותו (זה ממש קל) אתה מקבל 5000 דולר. אבל עד שתגיד לשם, תעבוד על לנצח את האליט פור.

טל16

New member
כן!

אני עברתי את האליט פור עם פוקימון אחד ברמה 55 (דינו המתוק שלי... או בשבילכם אודהיל- או איך שלא קוראים לו באנגלית) אז אם יש לך פוקימונים ברמות האלה (40+) אין סיבה שלא תנצח. וכמו שאמרתי קודם- כל פעם שאתה נלחם איתם זה מאד עוזר להעלות את הפוקימונים רמות, ואז אם תנסה כמה פעמים אתה תנצח אותם. טל

טל16

New member
וחוץ מזה...

תמשיך להלחם איתם הרבה- ככה תפתח את הפוקימונים שלך וכל פעם אתה מתקדם עוד קצת עד שבסוף אתה עובר אותם.

למעלה