צריך עזרה!!!

wise boy

New member
צריך עזרה!!!

כמה דברים: #לפני כמה שבועות חמסה היו בתוכנית רק בישראל ושרו את "תמיד יש מישהו בבית" למישהו יש את הבציוע הזה? ואם כן תוכלו לשלוח לי? #אני לא יודע מאיפה אבל לידידה שלי יש את סינגל של חמסה "שיר החמסה" רק הוא על דיסק....לא בטוח אבל נראה לי שזה ממעריב לנוער... #למישהו יש את אבודה בתל אביב?ואם כן....לשלוח? אני רוצה את השיר הזה אבל אין להוריד... ד"א מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הדיסק המקורי בזול? דברו איתי: [email protected] (וגם דברו איתי על חמסה כמובן....)

Love benja

New member
העזרה שלך...

תקשיב את חמסה מ"רק בישראל" תוכל למצוא באתר קשת בתוכנית רק בישראל קטעים וידיאו חדשים- תוכנית מ'ס 15 (10.3.) תוכל לראות את חמסה בביצוע תמיד יש מישהו בבית.. בקשר ל"אבודה בת"א".. יש את זה בקאזה מה הבעייה? ואם אתה לא מוצא תפנה אליי לאיסיקיו 126204166, אני אשלח לך..

wise boy

New member
נראה לי שאני יקנה את

הדיסק אבל לא נראה לי שמקורי בגלל ש אין שם יותר מדיי להיטים. ובכלל.. יש פה מישהו שמוכר את הדיסק שלו.......?

wise boy

New member
כן....ניסיתי כמה פעמים....

הבעיה זה שחסר כמה שירים ובכלל..לא השגתי ת'אריזה האחורית.... למישהו יש את האריזה האחורית עם השוליים בצד? בבקשה תסרקו לי
פלייייייז..זה ממש חשוב.... ובכלל עד היום לא ראיתי את האריזה של האלבום(מבפנים) אז אם מישהו יכול לסרוק אני יודה לו מכל ה

Love benja

New member
אההה.. עוד משהו!

באותו אתר של קשת בתוכנית רק בישראל - קטעי וידיאו חדשים בתוכנית מספר 14, אפשר למצוא את הקטע בו הילדה רהב שרה יחד עם חמסה "אתה חייב למות עליי".. מהמם- מומלץ לצפייה!

חרא16

New member
שאלה..

צפיתי בקטע הוודיאו שיש ברשת בשניהם אבל אי אפשר להוריד אותם, או שרק אני לא הצלחתי תודיעו לי בבקשה אם יש אפשרות להוריד. תודה מראש... פזית הרמון!!!!!!!!!!! מושלמת!!

למעלה