צריך עזרה...

פהמהאלש

New member
צריך עזרה...

במהלך השבוע האחרון עשיתי סקירת שוק רצינית... אני מחפש אופניים שלא יעלו יותר מידי (פחות מ3000), שיהיו די קלות, מעבירי דאור+ ויפות (
). הדגם הראשון שראיתי זה Merida Matts Speed, המחיר הוא 2700 + ספידומטר ועוד כמה שטויות... המערכות עליהן הן פול דאור (כולל מעצורים). הדגם השני שראיתי זה הטרק 4900, שלא עניינו אותי במיחוד בגלל המחיר. אחר כך ראיתי את הIronhorse Rogue... יש להן שילדת אלומניום 6061 (היא יותר טובה מהשילדה של המרידה???), מערכות דאור עם קראנק טרובאטיב (מה זה??), מעצורי דיסק מכאניים של הייז... המחיר הוא 2700 + קרניים ועוד כמה שטויות... מי נותן תמורה יותר טובה? יש עוד דגמים שכדאי לי לבדוק? תודה מראש.

mtbRider

New member
איזה בולם ל IRONHORSE

אני גם מחפש עוד (!) ז"ק לאבא.... תודה שהעלת את האפשרות.

פהמהאלש

New member
אוי סליחה!

לאיירון יש רוקשוקס פיילוט C ולמרידה יש SR Suntour (נראה לי)

ybello

New member
www.ironhorsebikes.com

ובארץ יש את חנות פדאלים - http:\\pedalim.com

indianajhons

New member
אתה עושה טעות השוואה... כנס

ההשוואה בין אופני מתחילים לא צריכה להיות ע"י השוואת המערכות שכן זהו אחד הפרמטרים הכי פחות חשובים כל עוד הרמה היא של 27 הילוכים. הרבה יותר חשובה השילדה והבולם, שיכולים להפוך חווית רכיבה לסיוט, ואח"כ גם הגלגלים והצמיגים,המעצורים - ורק אז מערכות ( ובנינו הכי חשוב הכסא). בכל מקרה, לTREK 4900 יש שילדה ובולם טובים משני הזוגות האחרים שהזכרת ,והן ושוות את הפרש המחיר הקטן. חוץ מזה, תנסה גם אופניים של JAMO שיש בסלאלום, או שווין, או מארין שיש ברוזן ומינץ שלכולם יש אופנים טובות בסכום הנ"ל. אני עדיין ממליץ מניסיון על ה 4900 , ואם תעשה חיפוש בפורום, תמצא עוד המלצות כאלו. כמו כן יש הסבר קצר על סדר הנושאים לבדיקה באופניים חדשים מאת מיקי בר אור. תהנה אינדי

אתה ממש לא יכול להשוות

בין הטרק והמרידה מרידה אולי נותנות אבזור יותר טוב(מעביר אחורי?????) אבל ההבדל בשלדות הוא גדול חשוב לזכור שחלקים תמיד תוכל לשדרג אך שלדה,לא(אלה בהחלפת האופניים) ואם לא הבנת אז מבין השלושה לפי דעתי לך על הטרק שחלקים לא יקנו אותך,איכות שלדה הוא החשוב מכול........ נ.ב יש לך הודעת דואר ממני

פהמהאלש

New member
תודה רבה לכולם:)

אבל השאלה היא האם במקרה שלי השלדה היא באמת כל כך חשובה? אני לא ממש הולך לקפוץ עם האופניים... רוב הרכיבות שלי הן או על הכביש או מידי פעם בשטח...

rafulj

New member
עוד אפשרות מעולה

תבדות את גארי פישר טה סהרה, במחיר דומה עם אבזור דאור כמעט מלא ובולם מניטו נחמד מקדימה. ראה גם הודעה בדוא"ל.

למעלה