צריך עזרה

needhelppp

New member
צריך עזרה

איזה עצבים עם ה autocomplete הזה אני חייב...ממש ממש חייב למחוק אתרים מההיסטורי והאוטוקומפליט (הסיבה בטח ברורה ואם לא...לא משנה) ניסיתי הכללל clear history delete (temporary) files delete cookies ואפילו clear forms clear passwords קיצר הכללל אם משהו מכיר עוד דרך למחוק את זה, פליזז....הלפ!! תודה

uzi2

Active member
ניסית לעבוד עם SpybotSD?

ב- spybotSD שהיא תוכנה חינמית, יש בנוסף ליכולת גילוי של כל מיני תוכנות פרזיטיות, גם יכולת למחוק אינפורמציה היסטורית. אני ממליץ על התוכנה בכל מקרה. בעיקרון, גש לכפתור ה- history ותמצא שם את האתרים שאתה רוצה למחוק, וצחק אותם ע"י מקש ימני ובחירת delete. ואז דרך spybotSD תסיר את הערכים של URL history #1. בבדיקה שעשיתי עכשיו השילוב שלהם הסיר מה- autocomplete אתר כלשהו שבחרתי אקראית.

psyoptic

New member
ה spybotsd

מצא לי ערמה של קבצי קוקיז.. העניין הוא שאני לא יודע איפה הם נמצאים.. כמה מהם הצלחתי למחוק ע"י הסרה של קוקיז באפשריות אינטרנט ואת השאר אני לא מצליח למחוק.. נראה לי חשוב לציין שהקוקיז האילה לא מוגדרות על שמי אלא על anyuser מה עושים? יש אפשרות למחוק אותם דרך התוכנה? כי לא הצלחתי..

uzi2

Active member
תשובה

א) זה לא התפריט הנכון. ב) מתוך מה שמופיע בתפריט הזה, תסיר את ה- V מאותן עוגיות שאתה רוצה למחוק. אח"כ: גש לתפריט spybot-S&D (ראה מצד שמאל) ותריץ בדיקה. אח"כ תוכל לבחור הסרת עוגיות ולבחור fix (או איך שתרגמו את זה לעברית).

itaf10

New member
עוזי, לא מצאתי את SPYBOT בעברית

האם אתה יכול לרשום לי את לינק ההורדה ישיר בעברית?

uzi2

Active member
אין גירסאות שונות לשפות שונות.

יש קובץ שאת צריכה להוסיף לעותק שיש לך של SpybotSD שיאפשר לך להעביר את שפת הממשק לעברית. את פשוט מושכת את הקובץ הזה מהאינטרנט (קובץ ZIP) ואת תכולתו את שמה בתוך תיקיית משנה ספציפית של התיקיה שבה מותקנת spybotSD ואז את יכולה מתוך הממשק הרגיל של התוכנה, להגדיר ששפת המשק לא תהיה אנגלית אלא עברית. מצד שני התרגום ממש לא מוצלח ולפעמים מטעה. הינה שוב המכתב המקורי שלי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=170&msgid=12094333

למעלה