צריך עזרה

צריך עזרה

המתופף של הלהקה שלנו הוא בוא נגיד את זה ככה לא משהו והחלטתי עם הבאסיסט שזה מיותר לנסות עוד פעם כי החזרה הקודמת הייתה נוראית, דיברתי היום עם מתופף אחר והוא הסכים להצטרף אבל הבעיה היא במתופף הקודם שהוא גם חבר מאוד טוב ואני רוצה להגיד לו שזה לא ילך שהוא יתופף אבל בלי שנפסיק לדבר, איך עושים את זה?!

N a V e

New member
אכן מצב לא נעים...:/

אם אתם אכן חברים,אתה בוודאי מכיר אותו מספיק טוב כדי לדעת איך להסביר לו בדיוק את הבעייה...אתה בוודאי יודע ממה הוא יפגע,ואת מה הוא יוכל לקבל יפה. ועוד דבר,תנסה להתייעץ עם שאר חבריך בלהקה מה הדרך היעילה ביותר...זה לא הוגן שאתה צריך לחשוב על זה לבד.

Glass Prison

New member
אני בהחלט מסכים איתך

ברגע שאתה נכנס ללהקה עם חברים... זה מעין סיכון... ו.. אין ספק שאתם חייבים לשבת כולכם ולדבר איתו.. ולא שזה יפול עלייך.. כי אחרי הכל, זו החלטה של כל הלהקה אם להוציא אותו מהלהקה או לא...

CabriA

New member
מה מונע ממכם

שני הרכבים? אם הוא משתדל כמה שהוא ולא סתם לא משקיע אז תעשו שני הרכבים מה הקטע..

אז ככה:

כמה שהייתי רוצה שהוא יהיה איתי בלהקה הוא לא יודע לתופף, שתי חזרות של שעה וחצי ופעם אחת לא הוא לא הצליח לנגן חצי שיר בסדר, כבר שלושו שנים אני מחכה ללהקה ובקצב הזה יש לי עוד זמן, יש לי כבר עוד הרכב עם חברים מהקיבוץ(סתם לכיף) ועוד רכב סתם לא בא בחשבון, שלא נדבר על זה שקשה לו להגיע והמתופף החדש גר קרוב מאוד לבאסיסט(10 דקות נסיעה) והוא עשיר אז יש לו חדר חזרות אקוסטי עם כל המגברים שצריך(למיקרופון,לגיטרה ולבאס) הוא בן אדם נחמד ומתופף מעולה....

PurpleGoat

New member
הממ.. אז אין ברירה..

דבר איתו, ותשתדל שיבין.. כי אחרת, כשתרצו להמשיך להתקדם זה פשוט יהיה יותר ויותר גרוע ובסוף זה יתפוצץ.. ואז אין הרבה סיכוי שתשארו ביחסים טובים..

CabriA

New member
אוי נו בחייך!

חשבת אולי להשאיר לבנאדם קצת כבוד?!

PurpleGoat

New member
אהה.. ופרקשן=

כלי הקשה שונים ומשונים- בונגסים, דרבוקה, ומיני מצלצלים... ועכשיו מישהו שיודע להגדיר יותר טוב ממני? =)

CabriA

New member
לא לא לא!

זה ממש לא מה שהתכוונתי! ההפך אני דווקא מאד אוהב פרקאשן! אבל בגדול זה כמו הצעה מתוך רחמים..

שלום לכולם חדש פה

קוראים לי גילעד מחולון לשעבר גיטריסט כרום22. לפי דעתי תגיד לו יפה (בתור חבר שלו) שזה פשוט לא הולך והכל, בהתחלה זה קשה, אבל אחרי כמה ימים הוא יבין.

אמרתי לו, ואנחנו כבר לא מדברים...

הוא נעלב לגמרי ונראה לי שנדפקתי... סתם, נקווה שמחר אני יסיים את זה כבר!

Glass Prison

New member
שמע... אני מניח

שזה יעבור לו עם הזמן... אני מבין אותך מאוד וגם אותו... אבל תסביר לו שזה לא אמור לפגוע בחברות שלכם

Glass Prison

New member
פקראשן זה אחד הטובים@!!!

קחו לדוגמא את סנטנה... זה משהו מטורף שם.... או מוסיקה אתנית, לטינית, קובנית... מה שתרצו....

למעלה