צריך עזרה...

צריך עזרה...

סוף סוף יש לי Cadence. מה אני יכול להפיק ממנו? מה אומרים המספרים? אשמח להמלצה לגבי "תחומי עבודה" גם בכביש וגם על הטריינר...

רגע חברה - אחד אחד...

רק שאלתי שאלה... לא חייבים כולם לענות בבת אחת... אני מבין שרק אם אני אקלל/ישמיץ מישהו אני אקבל פה תגובה...

humaniting

New member
../images/Emo160.gifקדנס

זה טוב! ברכיבות כדאי לשמור על קדנס 80-110 זה קדנס טוב.. אם זה פולאר אז יש לך קדנס ממוצע, ואפשרות לבדוק אם יש לך רגל אחת שעובדת יותר מהשניה.. (50-50) וזה טוב אם יש לך אימון שאתה צריך לעבוד על כוח אז להישאר על סל"ד מסוים. בעיקרון זה טוב אבל המגנט של הקדנס והמשדר שלו (בפולאר) יכולים לזוז או שנקרעים האזיקנוים שאיתם זה מחובר (גם בפולאר) אז כדאי לשים לב אם זה פולאר.... בהצלחה....!

iwcc

New member
../images/Emo66.gifסל"ד בגיל בוגר ........

כבסיס לאימון בכביש טכנית - אני מעדיף ליבנות רוכבים בסל"ד גבוה במישור 110 - 120 בעליות בתלות ב"קצב" העליה וביכולות ההיתאוששות של הרוכב יש שני תחומים של 50 - 60 סל"ד ושל 75 - 80 סל"ד הפורמט של הסל"ד ניגזר כמו "תחום העבודה" בדופק מהיכולות השונות של הרוכב כולל יכולת הלימוד וההתאמה שלו. על גבי ה"טריינר" לשיטתי העבודה הינה בסל"ד קבוע בתחום של 80 - 90 והשינוי הוא בתחומי הדופק/עומס הנדרשים במטרות האימון חוץ מזה שאני רואה בטריינר מכשיר מעולה לחימום לפני נג"ש ו/או במזג אוויר גשום ( לחימום לא לאימון ) אבל זה אני - מי אמר שאני צודק? או יודע הכל ? כמובן להרים או טריאתלון יש שוני מהותי עקב דרישות יעדים ויכולות שונות הנגזרות מהענפים הללו נתנאל

אם בסל"ד עסקינן

מהו הסל"ד המומלץ לשיחרור? (הכוונה באימון על טריינר) תודה

למעלה