צריך עזרה

צריך עזרה

אני רוצה לקנות שק אגרוף. בדקתי את השקים במגה ספורט ויש להם רק שקי אגרוף שמתאימים למתאגרפים מקצועיים, אני רוצה משהו שיתאים לגילי (15) ושלא ישבור לי את היד כשאני נותן אגרוף, אבל אני צריך משהו חזק ודי כבד שיחשל את העצמות. אם מישהו יודע על חנות באיזור חיפה שמוכרת שקי אגרוף בטווח מחירים של עד 300 שקל לפי הדרישות שלי. תודה, Pure Blooded Saiyan

לך לחנות של תבלינים

קח משם שק אורז, (אתה יכול להדביק מסביב איזולירבן זה יעזור) זה יחשל לך את את כל הגוף, חוץ מהכיס....

bennyTKD

New member
הנה חנות

הנה חנות: "דו-קרב" בתל אביב (ליד דיזנגוף סנטר). יש להם כמה סוגים של שקים. לדעתי כדאי לך לקנות שק ריק, ולמלא אותו לבד (למשל בחתיכות בדים). זה יחסוך לך כ- 100 שקל לעומת קניית שק ממולא. יש להם שקים מעור ושקים מחומרים יותר פשוטים. לשימוש ביתי נראה לי שמספיק חומר פשוט (זה גם משה שיתאים לתקציב שציינת - 300 שקל). www.dookrav.com

ethanguy

New member
תשמא לי

האם הייתה במגה ספורט בחוצות המפרץ ? השקים שלהם חרא - השק הממוצע שם זה כלום אני מתאגרף ואם אתה רוצה שק - קנה שק כבד - כל השקים הקלים כאלה לא יעזרו לך בכלום - ותשתמש בקפפות שק לא חשופה או כפפה גדולה מידי כי זה זה יחזק את האגרוף אצמו אקסטרנית. תאמין לי אני בן 14 והשקים הקטנים זה כלום ואתה צריך שק לפחות 50 קילוגרם זה לא שווה שק קל אלה אם אתה פצפון

למעלה