צריך עזרה!

צריך עזרה!

אחרי שהמרתי את הסרט לvcd אני משתמש כעת בתוכנת נרו כמומלץ, אני לא יודע איפה אני פותח את הקובץ שאני רוצה לצרוב, צרפתי תמונה, בבקשה הביטו גם בשאר ההגדרות שלי ותאמרו לי אם הן נכונות (צריבה ראשונה בנרו)
נ.ב. ניסיתי ללחוץ על open אבל זה משום מה לא מראה את הקובץ כאשר אני נכנס לתקיה שלו. ושיניתי בburn את מהירות הצריבה לX10 (הכי נמוך שהיה).

URNFS

New member
לחץ על NEW וגרור את הAVI

אל הלייאאוט ממש כמו שאתה צורב דיסק DATA

סליחה על ההטרדה אבל לאן בדיוק אני

גורר? פתחתי את הnew וצילמתי את החלון, תוכל
לסרטט לי על התמונה שאני שולח לך לאן אני גורר את הקובץ (gladiator2)? אשמח גם אם תתבונן למטה ותראה שזה רשם לי שהגודל של הדיסק הנצרב הוא 650 מ"ב, ותראה לי איפה אני יכול לשנות את זה ל700.

URNFS

New member
תגיד,בחיים שלך לא צרבת דיסק?

כמו שאתה צורב DATA ככה את צורב VCD.פשוט קח את קובץ הMPG שהכנת וגרור אותו לחלון השמאלי.ואז....תצרוב.

העברתי לחלון ליד, אני מניח שזה מה

שהייתי צריך לעשות, מה עכשיו? על מה אני לוחץ? (אני לא דובר אנגלית שוטפת)

על מה ללחוץ????

מעולם לא צרבתי data בעבר, והאמת היא שאני לא יודע מה זה אומר data אם אתה מתעקש אז צרבתי דיסקים של מוסיקה בeazy cdcreator או משהו כזה, מעולם לא בנרו.
על הבורות

URNFS

New member
בחיים שלך לא גיבית קבצי מחשב?

לצרוב רק AUDIO זה נראה לי מטופש,אבל ניחא. חפש בתפריט FILE פקודה של BURN.

עוד 3 דברים:

א. למטה יש מעיין גרף שאומר כמה מ"ב הקובץ תופס, אחרי שהעליתי את הסרט, זה מסמן עד ה650 בכחול, ואת השאר בצהוב - מה זה אומר, מה לעשות? ב. מהרגע שאני מתחיל לצרוב, לסגור את שאר התוכניות? כולל האינטרנט? ג. כמה זמן זה אמור לקחת?

URNFS

New member
תשובות

א.זה כחול על 650 מגה וצהוב עד 700 מגה.אחרי 700 זה הופך לאדום. ב.אם המחשב שלך חלש והצורב שלך ישן,מומלץ לסגור את כל התוכניות ג.תלוי במהירות הצריבה כמובן.

אני ניגש למלאכה, חוזר אחרי שזה

יסיים לצרוב. בוא נקווה שזה יעבוד (ולא אטריד אותך שוב). ביי בינתיים.

עבד!!!

תודה רבה לכל מי שעזר לי, למרות שאני חייב לציין שהתאכזבתי מהאיכות (התמונות קצת קפצו). איך אני יכול לשפר את האיכות? בטלוויזיה זה 100 פריימים לשניה בעוד שבvcd זה 20-30, מכאן נובעת הירידה באיכות, נכון?

URNFS

New member
טלוויזיה 100 פריימים?

רוב התחנות בארץ מריצות 24 פריימים בשנייה.הכי הרבה לטלוויזיה זה 30.

למעלה